Πρώτη φορά σε κοινό δείπνο τα ζευγάρια Τσίπρα και Μητσοτάκη! Όλες οι λεπτομέρειες

Στο Μουσείο της Ακρόπολης κάθισαν για πρώτη φορά χθες στο ίδιο τραπέζι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα. (δες εδώ την άφιξή τους)

Αφορμή, το δείπνο που παρέθεσε στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης προς τιμήν του γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος αφού ο γ.γ. του ΟΗΕ θα βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι και αύριο.

Στο δείπνο, έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με τη σύζυγό του. Φυσικά αναμέναμε να δούμε τις στυλιστικές επιλογές των δύο κυριών, καθώς τα στυλ τους είναι πολύ διαφορετικά. Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μαύρο maxi Zeus+Dione φόρεμα κι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα ο Κυριάκος φρόντισε να “χαλαρώσει” την σύζυγό του για τους φωτογράφους που βρίσκονταν στο σημείο κι εκείνη στη συνέχεια χαμογέλασε στον φακό.

Έκπληξη ήταν η επιλογή του φούξια midi φορέματος της Μπέτυς Μπαζιάνα, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Αυτή την φορά φόρεσε κι εκείνη ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα. Κατά τη διάρκεια του δείπνου η Μπέτυ Μπαζιάνα κάθισε δίπλα στον Κυριάκο Μητοτάκη καθώς ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κάθισε με τον Μπαν Κι Μουν. Η Μαρέβα Μητσοτάκη καθόταν αντικριστά τους.

Στην αρχή έγιναν οι απαραίτητες χειραψίες, ενώ στη συνέχεια οι κυρίες δεν αντάλλαξαν και πολλές κουβέντες. Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν αρκετά περιποιητική με τον σύζυγό της ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη χαμογελούσε συνεχώς δίπλα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Δες το πλούσιο φωτογραφικό υλικό μέσα από το δείπνο

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More