Ράβε, ξήλωνε το “Ξαναδέστε τους” μπας και γίνει το… θαύμα! Ποιος έρχεται στην εκπομπή και ποιος μπαίνει στη… “συντήρηση”;

Αρχισαν τα όργανα, το μπουζούκι εργάζεται… Πόσες φορές θα σου το πω λατρεμένη; Η πτώση φέρνει τηλεοπτική γκρίνια, καρατσεκαρισμένο!

Καλέ μην ασχολείσαι με όλους στα κανάλια που όσες φορές κι αν τους ρωτήσεις τι γίνεται με τα προγράμματά τους που… χωλαίνουν στους πίνακες τηλεθέασης, εκείνοι πάντα σου απαντούν κλασικά, δεν καταλαβαίνω τι λες εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δηλαδή, που να έκαναν κι επιτυχία… Τι να κάνουν ,όμως, οι άνθρωποι απ ΄έξω το παίζουν άνεση και χαρούμενοι κι από μέσα; Κλαίει η καρδιά τους!

Ναι, το “Ξαναδέστε τους”, δεν… Δεν μπορεί να ξανά δέσει… Δεν μπορεί να ξανά πείσει το κοινό… Δεν μπορεί να ξανά γίνει η παλιά, λατρεμένη παρέα… Και το κυριότερο; Δεν μπορεί να ξανά πάρει τα πάνω του στους πίνακες τηλεθέασης…

Και η αλήθεια είναι πως να γίνει αυτό; Εκτός από τον εκνευριστικά ταλαντούχο Νίκο Μουτσινά και με εξαίρεση την Μαίρη Συναντσάκη η οποία έχει σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και με την τηλεοπτική της ψυχραιμία και αξιοπρέπεια έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, όλοι άλλοι είναι σαφέστατα κάτω του μετρίου.

Από μέτριες ,λοιπόν, μέχρι και απογοητευτικές μέρες-μέρες είναι οι επιδόσεις της εκπομπής, με κάποια απογεύματα μόλις και μετά βίας να την βρίσκουμε μία ανάσα μετά το 10,0% και με κάποια πολλά απογεύματα να την συναντάμε κάτω του 10,0%, να παλεύει με τα μονοψήφια.

Ε, όπως καταλαβαίνεις ήταν μόνο ζήτημα χρόνου το πότε θ ΄αρχίσει το… ράβε-ξήλωνε! Ετσι, σου λέει πλέον εντάσσεται μόνιμα στην εκπομπή ο Γιώργος Δάσκαλος (τύπου θα τρελαθεί ο τηλεθεατής με την προσθήκη Δάσκαλου, ήμαρτον Παναγία μου…) και περιορίζεται δραστικά η παρουσία της Τζώρτζια Παναγή στο παρεάκι, μιας και στον αέρα σου λέει θα την βλέπουμε μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες ενότητες.

Με άλλα λόγια, η νεαρή κορασίδα Τζώρτζια Παναγή είναι η πρώτη που πληρώνει την… νύφη! Neeeext…


Read More

And More