Ρένος Ρώτας - Κλέλια Ανδριολάτου: Τα κοινά σχέδια για το μέλλον [pics]

Ρένος Ρώτας – Κλέλια Ανδριολάτου: Τα κοινά σχέδια για το μέλλον [pics] | tlife.gr

Ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι παραμένουν ο Ρένος Ρώτας και η Κλέλια Ανδριολάτου. Έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και φαίνεται πως απολαμβάνουν κάθε μέρα που είναι μαζί. Μπορεί να είναι αφοσιωμένοι και οι δύο στις καριέρες τους και στα βήματα που κάνουν στο χώρο της υποκριτικής ωστόσο καταφέρνουν πάντα να βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλο. Συχνά, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει σε βραδινές εξορμήσεις τους. Πάντα αχώριστοι!

Τις περισσότερες φορές επιλέγουν εξόδους για φαγητό ή θεατρικές πρεμιέρες. Το TLIFE τους συνάντησε σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις τους στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού όπου απόλαυσαν την χορευτική παράσταση του Carlos Acosta,«30 years Celebration». Λάτρεις και οι δυο της τέχνης εντυπωσιαάστηκαν από το θέαμα που είδαν παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατεί στην πόλη τις τελευταίες μέρες.

Ο φωτογραφικός μας φακός τους «τσάκωσε» αγκαλιασμένους έξω από το Ηρώδειο με το φινοπωρινό τους look. Χαμογελαστοί και απόλυτα ταιριαστοί δικαιολογώντας απόλυτα το περιβάλλον τους που τους θέλει να προχωράνε στο επόμενο βήμα. Βέβαια, ο Ρένος έχει εξηγήσει πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

«Η Κλέλια είναι λίγο πιο μικρή, οπότε είναι λίγο νωρίς. Από την άλλη θα μου άρεσε να είναι η σύντροφός μου, η μητέρα των παιδιών μου. Θα έβγαιναν ωραία τα παιδιά. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας, γιατί και η Κλέλια σπουδάζει και έχει άλλα τρία χρόνια μπροστά της. Δεν θα γίνει κάτι στα τρία επόμενα χρόνια. Ό,τι γίνει θα γίνει μετά, αν τα καταφέρουμε και αντέξουμε», είχε πει σε συνέντευξή του προσθέτοντας ότι θα ήθελε να κάνει πολλά παιδιά.

Φωτογραφίες: NDP

READ more