Ρένος Χαραλαμπίδης - Δήμητρα Ματσούκα: Ποζάρουν ξανά μαζί, 19 χρόνια μετά το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» [pics]

Ρένος Χαραλαμπίδης – Δήμητρα Ματσούκα: Ποζάρουν ξανά μαζί, 19 χρόνια μετά το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» [pics] | tlife.gr

Ένα ξεχωριστό πάρτι για τον εορτασμό των δέκα χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου, παρουσία των υποψηφίων και εκπροσώπων του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου.  Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε μαζί τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τη Δήμητρα Ματσούκα, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» και φωτογραφήθηκαν μαζί, 19 χρόνια μετά το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα«.  Τη σεζόν 1999-2000 οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά του MEGA υποδυόμενοι, μάλιστα, το παντρεμένο ζευγάρι. Αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, λοιπόν, μας θύμισαν εκείνες τις ένδοξες εποχές.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τη συνεργασία τους σε παλαιότερη συνέντευξή του. «Με τη Δήμητρα Ματσούκα έχουμε κοιμηθεί πολλές φορές μαζί. Τα γυρίσματα ξεκινάγανε πολύ νωρίς, οπότε όταν πας ξενυχτισμένος – τότε έβγαινα και πολύ το βράδυ- σε ένα ζεστό στούντιο, που υπάρχει και κρεβάτι, και τελειώνεις τις σκηνές σου, και έχεις μια ώρα κενό… την πέφτεις! Με τη Δημητρούλα παίρναμε συχνά ένα υπνάκο στο διπλανό σκηνικό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

READ more