Ρούλα Κορομηλά – Σάκης Ρουβάς: Τα μηνύματα που αντάλλαξαν μετά την πρεμιέρα και η πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση!

Μπορεί να έχουν περάσει κάποια 24ωρα από την πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά στο Epsilon αλλά συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζήτησης. Το κοινό ενθουσιάστηκε -και το απέδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης της πρώτης εκπομπής- με όσα είχε ετοιμάσει η αγαπημένη παρουσιάστρια και η ομάδα της. Ενθουσιάστηκε όμως και με αυτό που είχε ετοιμάσει για εκείνη ο Σάκης Ρουβάς!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έφτασε κατευθείαν από την Κύπρο. Είχε βρεθεί στο νησί με αφορμή τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015 όπου ήταν οικοδεσπότης, για να παραστεί στο Cyprus Days Film Festival όπου έγινε η παγκύπρια πρεμιέρα του Chevalier και σημαδότησε την έναρξη του Φεστιβάλ, αλλά και για να πάρει μέρος σε δράσεις με τη Συμμετοχή. Επέστρεψε, λοιπόν, στην Αθήνα και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για να στηρίξει την καλή του φίλη.

Ο Σάκης θέλησε να βρεθεί δίπλα της σε αυτή τη σημαντική στιγμή και να της μεταφέρει την ενέργειά του. Αγαπά τους φίλους του και το αποδεικνύει έμπρακτα και φυσικά η παρουσία του συγκίνησε την Ρούλα που δεν κρατήθηκε και έκλαψε στον αέρα της εκπομπής.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το βίντεο με την έκπληξη

Την επόμενη μέρα ο Σάκης μοιράστηκε στην επίσημη σελίδα του ένα backstage βίντεο από το βράδυ του Σαββάτου και της έδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη του. Στο μήνυμα αυτό απάντησε και η Ρούλα με τον ίδιο τρόπο.

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την συγκίνησή της για τη στιγμή που ο Σάκης βρέθηκε δίπλα της. Η παρουσία του έκανε την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή ακόμα πιο δυνατή!

Δες το backstage βίντεο που μοιράστηκε ο Σάκης!

Η φιλία τους μετρά πολλά χρόνια και η Ρούλα εκτιμά σε εκείνον όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν μείνει αναλοίωτα στο χρόνο. Την ευγένειά του, την ευγνωμοσύνη και την αληθινή αγάπη που νιώθει για τους φίλους του.

Κάνοντας αναδρομή στο χρόνο και αναζητώντας την πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση βλέπουμε τον Σάκη να τιμά την Ρούλα με το ίδιο χειροφίλημα. Τότε ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του. Σήμερα, μετά από 25 χρόνια αδιάκοπης πορείας προς την επιτυχία συνεχίζει να νιώθει απέναντί της τον ίδιο θαυμασμό και ακόμα μεγαλύτερη εκτίμηση.

Read More

And More