Ρούλα Κορομηλά: “Θα ήταν ανησυχητικό αν ήμουν η Ρούλα του 1996!”

Η παρουσιάστρια μοιράζεται με το “Weekend ” σκέψεις και συναισθήματα για το τηλεοπτικό της comecack, που ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες μιντιακές στιγμές της χρονιάς. Η Ρούλα Κορομηλά και οι συνεργάτες της δεν μένουν στη μεγάλη επιτυχία του ξεκινήματος και συνεχίζουν με πρωτοποριακές ιδέες και σκληρή δουλειά πίσω από τις κάμερες.

Για πολλούς λόγους η σύγκριση με την παλιά τηλεοπτική παρουσία της είναι αναπόφεκτη. Η ίδια δηλώνει στο “Weekend”: “Θα ήταν ανησυχητικό αν ήμουν ή προσπαθούσα να γίνω η Ρούλα του 1996! Μεσολάβησαν χρόνια γεμάτα καλές ή κακές εμπειρίες, που τις έζησα σε πρώτο πρόσωπο και τις οποίες έχω ενσωματώσει στον χαρακτήρα μου. Βέβαια πολλά έχουν παραμείνει τα ίδια. Οι συνεργάτες μου λένε, ότι κράτησα όλα τα καλά, αλλά εγώ δεν τους πιστεύω.”

Επίσης, αν και η ίδια δεν το παραδέχεται, η Ρούλα Κορομηλά έχει υπάρξει role model για πολλές από τις σημερινές, ξανθιές και μη, πρωταγωνίστριες της ελληνικής τηλεόρασης. “Ποτέ δεν θέλησα να γίνω δασκάλα για κανέναν”, τονίζει η Ρούλα, ξεκαθαρίζοντας επιπλέον: “Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω όσο καλύτερα μπορώτη δουλειά μου, με σεβασμό και αγάπη προς όλους. Θα θεωρούσα πολύ τυχερό τον εαυτό μου αν αυτά άνοιξαν τον δρόμο και για τους επόμενους.”


Διάβασε περισσότερο στο Weekend που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Αγορά.

Read More

And More