Ρουβάς – Παπαρίζου – Ρόκκος: Όλα όσα αποκάλυψαν για τη φετινή συνεργασία τους! [pics,vid]

«Φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα ετοιμάζονται να βάλουν από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος. Οι τρεις αγαπημένοι ερμηνευτές έρχονται στο Estate με ένα δυναμικό πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις, παλιά και νέα τραγούδια και αγαπημένες επιτυχίες.

Η αλήθεια είναι πως ο Στέλιος Ρόκκος και ο Σάκης Ρουβάς είχαν συνεργαστεί και την περσινή χρονιά με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τώρα η Έλενα Παπαρίζου έρχεται δυναμικά να προστεθεί στην παρέα τους.

Το TLIFE βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα στο Estate και συνάντησε τους τρεις αγαπημένους ερμηνευτές. Οι τρεις τους μάλιστα δήλωσαν πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη φετινή συγκυρία να βρεθούν μαζί επί σκηνής με τον Στέλιος Ρόκκο να αποκαλύπτει πως λειτουργούν ως ομάδα και όχι ως… μονάδα.

Ιδιαίτερα χαρούμενη και η Έλενα Παπαρίζου (που βρίσκεται στο Voice μαζί με τον Σάκη Ρουβά), αποκάλυψε πως το πιο εύκολο πράγμα στην ομάδα των τριών ερμηνευτών ήταν να βρουν ποια αγαπημένα τραγούδια θα ερμηνεύσουν στη σκηνή.

Όσο για τον κορυφαίο Έλληνα σταρ; Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε πολύ χαρούμενος για αυτήν την συνεργασία, αποκαλύπτοντας πως φέτος υπάρχει διάθεση «πειραματισμού» και μια χημεία με τον Στέλιο Ρόκκο και την Έλενα Παπαρίζου που σπάνια συναντάς στο χώρο.

Οι τρεις τους πάντως, φαίνεται πως έχουν δουλέψει σκληρά για αυτήν την συνεργασία και μετά από πολλές πρόβες είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, αλλάζοντας τα βράδια μας!

 

Ρεπορτάζ: Άννα Καντζηλιέρη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More