Ροζάνα Κουτσούκου: Η πρώτη φωτογραφία με τον κούκλο σύντροφό της, μετά την αποχώρηση από το GNTM!

Την Ροζάνα Κουτσούκου την γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model, όπου ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή, λόγω του χαρακτήρα της και της εξωτικής ομορφιάς της. Η 21χρονη κοπέλα από τη Μύκονο, μπορεί να μην είχε ασχοληθεί με το μόντελιγκ πριν μπει στο reality μόδας του Star, αλλά κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με την απόδοσή της σε κάθε φωτογράφηση-δοκιμασία, με πολλούς να την θεωρούν ακόμα και φαβορί για τη νίκη.

Ωστόσο, προς έκπληξη πολλών, η όμορφη κοκκινομάλλα αποχώρησε από το παιχνίδι, το βράδυ της Τρίτης. Πλέον, βρίσκεται ξανά κοντά στην οικογένειά της, αλλά και στον σύντροφό της, Γιώργο Παναγόπουλο, με τον οποίο είναι full in love. Οι δυο τους προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και περνούν μαζί τις περισσότερες ώρες της μέρας.

Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, το ζευγάρι έκανε μια βραδινή έξοδο και η Ροζάνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια selfie που έβγαλε με τον αγαπημένο της. Χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι πόζαραν στον φακό, δείχνοντας απόλυτα ταιριαστοί.

Read More

And More