Σ. Χρηστίδου: Mιλάει για τους αντιπάλους της Φαίη και Γιώργο και συγκρίνει Φερεντίνο- Αρναούτογλου

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την πρεμιέρα του “Πρωινό ANT1”, η Σίσσυ Χρηστίδου δίνει τη δική της απάντηση στις κριτικές και κάνει τη δική της σύγκριση ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Χρήστο Φερεντίνο.
Μιλώντας στο περιοδικό “Down Town”, η Σίσσυ αποκάλυψε πως είναι χαλαρή με τα νούμερα της τηλεθέασης. Έτσι, στην ερώτηση αν κοιτάξει το πρωί τα νούμερα απάντησε: “Α, όχι, δεν μπαίνω σ’ αυτήν τη διαδικασία. Βέβαια, τα κοιτάζω πιο πολύ από τον Χρήστο. Μάλιστα εκείνος μου έχει πει “Δεν θέλω να μου λες για τα νούμερα, δεν θέλω να ξέρω. Αλλά, αν είναι καλά, να μου τα λες!”.”

Συγκρίνοντας τη συνεργασία που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αυτή που έχει τώρα με τον Χρήστο Φερεντίνο δήλωσε: “Ο Γρηγόρης, πέρα από τον κεντρικό του ρόλο –μην ξεχνάμε πως αυτός ήταν ο παρουσιαστής-, είναι και συγκεντρωτικός ως άνθρωπος. Γι’ αυτό ακριβώς ήθελε να έχει λόγο σε όλα, από την παρουσίαση ως τη σκηνοθεσία. Η αλήθεια είναι ότι είναι καλός σε όλα κι έχει τρομερό τηλεοπτικό ένστικτο, οπότε δικαίως το έκανε. Ως παρουσιαστές, όμως, ο Γρηγόρης και ο Χρήστος δεν έχουν καμία σχέση. Ο Χρήστος είναι ένας πολύ cool άνθρωπος – και μετά από τόσα χρόνια αισθάνεται ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν”.
Για τον ανταγωνισμό και το πρωινό στο Mega ανέφερε: “Μα αυτό (σ.σ. ανταγωνισμός) δεν έχει να κάνει με τη ζώνη, έχει να κάνει με τους ανθρώπους. Είχατε δει ποτέ τον Χρήστο να τα κάνει αυτά; Εμένα; Τον Γιώργο και τη Φαίη; Δηλαδή, αν πω εγώ κάτι κακό για τη Φαίη, θα ωφεληθώ; Είναι πολύ ξένο προς εμένα, το θεωρώ πολύ αντιδεοντολογικό, άτοπο και χάσιμο χρόνου… Είδα την πρεμιέρα τους. Δεν άλλαξε τίποτε ιδιαίτερο στην εκπομπή τους, και δικαίως, αφού ήταν μια συνταγή που πέρυσι τους έφερε πρώτους. Ήταν αναμενόμενο να μην αλλάξει”.

Ενώ, στην ερώτηση ποιο πρωινό έβλεπε πέρσυ δήλωσε: “Αν με ρωτάς για πέρυσι, έβλεπα Ελένη. Παρακολουθούσα και τα παιδιά, αλλά θαυμάζω την πορεία της Ελένης”.
Για τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη εξομολογήθηκε: “Ο Θοδωρής είναι το στήριγμά μου. Έχει ένα μαγικό τρόπο να μου παίρνει όλη την πίεση μακριά! Κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει όσο αυτός” και πρόσθεσεπως προς το παρόν δεν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί, αν και θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της!
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town”!

Read More

And More