Σάκης Αρσενίου – Λαμπρινή Πλεύρη: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο – Η πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους έζησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 9/1 ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη καθώς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Το ζευγάρι που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, παντρεύτηκε σήμερα με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη έχοντας στο πλευρό του πολύ λίγα αγαπημένα του πρόσωπα, δημοσιεύοντας ωστόσο μερικά στιγμιότυπα στα social media αμέσως μετά την τελετή. Στα στιγμιότυπα αυτά, βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι να ποζάρει όλο χαρά δείχνοντάς μας τις βέρες του.

Ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη θέλησαν λίγο πριν γίνουν γονείς – η αθλήτρια διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της – να επισημοποιήσουν με τον τρόπο αυτό τη σχέση και τον έρωτά τους. (δες εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE από την πρόβα νυφικού της Λαμπρινής Πλεύρη)

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Σάκης Αρσενίου στο instagram του.

 

Όπως έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής, η μέλλουσα σύζυγός του περιμένει αγοράκι, το οποίο έχουν αποφασίσει να ονομάσουν Κωνσταντίνο – Εφραίμ.

«Γνωριστήκαμε τυχαία μέσα από μια κοινή παρέα. Αν μου έλεγε κάποιος πέρσι ότι “εσύ σε έναν χρόνο θα είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, θα περιμένεις παιδάκι, θα παντρευτείς”, θα του έλεγα “πήγαινε σε κάνα γιατρό, θα το πληρώσω εγώ”. Δεν μου περνούσε από το μυαλό μου. Με την Λαμπρινή είμαστε οκτώ μήνες μαζί, στους πέντε της έκανα πρόταση γάμου. Είναι πολύ γλυκό πλάσμα, με στηρίζει. Είμαστε αγαπημένοι. Τα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου» είχε εξομολογηθεί ο Σάκης Αρσενίου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Read More

And More