Σάκης Ρουβάς: Όλη η αλήθεια για την δικαστική του διαμάχη

Σάκης Ρουβάς: Όλη η αλήθεια για την δικαστική του διαμάχη | tlife.gr

Σαν «βόμβα» έσκασε η δικαστική διαμάχη του Σάκη Ρουβά με την Progressive. Η συνεργασία του καλλιτέχνη με την εταιρεία επικοινωνίας έληξε στις 19 Οκτωβρίου του 2017 και όλα έδειχναν πως μιλούσαμε για ένα βελούδινο διαζύγιο. Τελικά, όμως, όλα κύλησαν διαφορετικά. Το πρωί της περασμένης Δευτέρας (11.06.2018), βγήκε απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία ανέφερε πως δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά, ύστερα από διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία επικοινωνίας Progressive.

Πιο συγκεκριμένα, η διαταγή πληρωμής σε βάρος της εταιρείας του κορυφαίου Έλληνα σταρ εκδόθηκε για το ποσό 25.000 ευρώ, με τον Σάκη να γίνεται πρώτο θέμα ξανά και αυτή την φορά όχι για κάποια εμφάνισή του. (Διάβασε εδώ το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί την Progressive)

Μία μέρα, μετά, ο δημοφιλής τραγουδιστής έδωσε την δική του απάντηση, με σκοπό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως δεν του έχουν επιδοθεί δικόγραφα από την μέχρι πρότινος συνεργάτιδα του εταιρεία, προκειμένου να λάβει γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών, επιμένοντας πως ο ίδιος τόσο σε αυτή όσο και σε κάθε συνεργασία του προσπαθεί να είναι απόλυτα συνεπής και να τηρεί τις υποχρεώσεις του. (Δες εδώ όλη την απάντηση του Σάκη Ρουβά)

Τι οδήγησε όμως τελικά στη ρήξη;

Σίγουρα πίσω από το αρχικά «βελούδινο» διαζύγιο υπάρχουν οικονομικοί λόγοι, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town δεν είναι οι μόνοι, αφού όπως λένε οι φήμες ο Σάκης δυσαρεστήθηκε με την Progressive που δεν έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά όταν ανακοινώθηκε το Mamma Mia 2. Ο Σάκης Ρουβάς έχει δείξει πολλές φορές ότι ενδιαφέρεται να κάνει νέα πράγματα και πως στα όνειρά του είναι η διεθνής καριέρα.

Η συγκεκριμένη ταινία, λοιπόν, θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σάκη, που τελικά δεν πρόλαβε να την εκμεταλλευτεί. Αντιθέτως, στο Mamma Mia θα εμφανιστεί ο Πάνος Μουζουράκης και αυτό λένε πολλοί πως έφερε τριγμούς στη σχέση του κορυφαίου Έλληνα σταρ με τον Κωνσταντίνο Καφίρη και την Progressive.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη

READ more