Σάννυ Μπαλτζή: “Δεν θέλω να μιλήσω για το αν η Ελεωνόρα είναι έγκυος” (video)

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής της έζησε η Σάννυ Μπαλτζή, το περασμένο Σάββατο 10 Οκτωβρίου, καθώς είχε τη χαρά και την τιμή να παντρέψει μια από τις πιο αγαπημένες της φίλες. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες, παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών.

Πέντε ημέρες μετά το μυστήριο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για τον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ενώ η Σάννυ Μπαλτζή δεν ήθελε να μιλήσει για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

“Φαίη και στα δικά σου! Τελευταία στιγμή έγιναν όλα, δεν υπήρχε κανένα πλάνο. Ο γάμος ήταν παραμυθένιος. Συγκινηθήκαμε όλοι πάρα πολύ. Όταν είδα την Ελεωνόρα πάνω στο καΐκι να έρχεται, είπα ότι είναι το ωραιότερο τραγούδι μου. Είναι ωραίο κάποιες στιγμές να τις ζεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Ήταν ενοχλητικό που όλοι τραβηχτήκαμε. Εγώ ήθελα να το ζήσω πιο ιδιωτικά αλλά είναι δύο άνθρωποι που ο κόσμος τους λατρεύει και ό,τι έγινε, έγινε…

Όχι, όχι, όχι, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι με παιδιά ή όχι παιδιά, αυτό που σκεφτόμαστε όλοι είναι να είναι ευτυχισμένοι. Μακάρι τα παιδιά” εξομολογήθηκε η Σάννυ Μπαλτζή.

Read More

And More