Γάμος Ζουγανέλη – Δημητρίου: 10+1 φωτογραφίες που δεν έχεις δει από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους

10 Οκτωβρίου του 2020, ήταν η μέρα που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να ανοίξουν το πιο όμορφο κεφάλαιο της κοινής ζωής τους. Το ραντεβού δόθηκε στις τρεις το μεσημέρι στο γραφικό και παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά. Το ζευγάρι κατέφθασε με καΐκι στο χώρο του μυστηρίου, με τον γαμπρό να φτάνει πρώτος και τη νύφη να ακολουθεί λίγη ώρα αργότερα.  

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, η ερμηνεύτρια και ο γνωστός δικηγόρος είχαν στο πρόσωπό τους ζωγραφισμένο ένα τεράστιο χαμόγελο ενώ αμέσως με΄τα το μυστήριο γιόρτασαν τον έρωτά τους έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και λίγους αγαπημένους φίλους. Ανάμεσα στα πρόσωπα που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους, ήταν ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά, η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα, η Μαργαρίτα Μάτσα και η Κατερίνα Παπαδοπούλου.

Μπορεί ο κορονοϊός να εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας, όμως το ζευγάρι είχε φροντίσει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για αυτό και όλοι οι καλεσμένοι έφτασαν φορώντας μάσκες προστασίας.

Αμέσως μετά το τέλος του γάμου, στήθηκε ένα μικρό γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, με το νεόνυμφο ζευγάρι να χορεύει τον πρώτο του χορό με ένα παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι. Αμέσως μετά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στο χώρο της δεξίωσης.

Την επόμενη μέρα το ζευγάρι απόλαυσε μια όμορφη βόλτα στα στενάκια του νησιού ενώ στη συνέχεια διοργάνωσε ακόμη μια μικρή τελετή για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα.

 

Read More

And More