Σαπουνο-μανία τι θα δούμε σήμερα…

Σαπουνο-μανία τι θα δούμε σήμερα… | tlife.gr

Η ζωή της άλλης (Mega)

Η Κάτια με τον Μάνο επιστρέφουν σπίτι. ‘Ολοι τους υποδέχονται θερμά με μια μικρή δεξίωση που έχει οργανώσει η Ξένια. Αυτή μουδιασμένη, περιμένει να δει αν την έχει υποψιαστεί η Κάτια. Ο Μάνος αποχαιρετά τον Φάνη και την ‘Ελενα και φεύγει οριστικά από το σπίτι. Η Ελπίδα με τον Χάρη συνεργάζονται αρμονικά στην κουζίνα του Νότου. Η Νάνσυ προσπαθεί να τον ψαρέψει αν έχει κάτι μαζί της. Ο Ανδρόνικος ακολουθεί την Θάλεια σε μια έξοδο της με τον Γιάννη και τους τα κάνει μαντάρα.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Η Νόρα και ο Λουκάς προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι που αφορά τη διαθήκη τού Λαζαρίδη και το ρόλο που μπορεί να παίζει το μωρό της Εύας σ’ αυτήν. Ο Μάνος εμφανίζεται με το χρηματικό ποσό που χρειάζεται η Δάφνη και της το δίνει. Η παρέα αποφασίζει να το γιορτάσει, οργανώνοντας μια ήσυχη βραδιά στην κατασκήνωση. Ο Πέτρος προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τον δικηγόρο που είχε ο Λαζαρίδης εκείνο τον καιρό, προσπαθώντας να εντοπίσει τη διαθήκη. Η Νταίζη βάζει φιτιλιές στον Δημήτρη για την έκταση της Εδέμ. Η Μελίτα εξομολογείται στον Στέφανο ό,τι της λείπει η παρέα και όλα όσα έκαναν μαζί. Την ίδια στιγμή, τα ζευγάρια της παρέας ανταλλάσσουν όρκους φιλίας και αγάπης.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Η Πέρσα κατορθώνει να σπείρει υποψίες στον Πέτρο, ο οποίος αποφασίζει να ψάξει να βρει, ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός που κίνησε την παράνομη υιοθεσία. Την ίδια ώρα ,όμως, η παράξενη στάση της Αθηνάς απέναντι στον Αγγελο τον αναγκάζει να πάρει την απόφαση και να την παρακολουθήσει !

READ more