Σία Κοσιώνη: Το μήνυμα μετά τη συνέντευξη στην Τζένη Μπότση – “Δεν θα ξεχάσω ποτέ…”

Το βράδυ της Δευτέρας (1/2) η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και άνοιξε στην καρδιά της στη Σία Κοσιώνη μιλώντας για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της.

Η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια μοιράστηκε για πρώτη φορά με το κοινό όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα και την ακολουθούν μέχρι σήμερα. Η Τζένη Μπότση περιέγραψε αναλυτικά το περιστατικό, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Λίγο μετά τη συνέντευξη, η Σία Κοσιώνη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα κείμενο γι΄αυτή την πολύ ξεχωριστή τηλεοπτική συνάντηση που είχε με την Τζένη Μπότση.

“Αν την είδες δεν χρειάζεται να προσθέσω ούτε απόστροφο. Είδες την ταραχή της, είδες τον φόβο να εξατμίζεται λίγο λίγο κάθε δευτερόλεπτο της συνέντευξης, είδες το θάρρος και την αξιοπρέπεια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη της φράση: «Δεν το πιστεύω ότι ήρθε αυτή η μέρα». Ήρθε, λοιπόν, ναι. Και δεν ήρθε μόνη της. Την έφερες εσύ. Την φέρατε όλες εσείς. Και εμείς σας βγάζουμε το καπέλο και σας ευχαριστούμε”, έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

Read More

And More