Σήμερα το “Βράδυ” ο Κώστας Χαρδαβέλας ανακοινώνει την δημιουργία ενός νέου τηλεοπτικού σταθμού !

Ιδιαίτερο δημοσιογραφικό, μιντιακό ενδιαφέρον αναμένεται να έχει αυτό το “Βράδυ” της Παρασκευής, μιας και μέσα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να μάθουμε για την δημιουργία ενός νέου τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος έρχεται για να αλλάξει την… σύνθεση του εγχώριου, τηλεοπτικού ορίζοντα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος φιλοξενεί απόψε τον Κώστα Χαρδαβέλα και ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, θα μιλήσει γι ΄αυτή την νέα του τηλεοπτική κίνηση, αποκαλύπτωντας μάλιστα, πως αυτό το ολοκαίνουργιο κανάλι, θα αποτελείται κυρίως από τον πυρήνα του Alter !

Εκτός ,όμως, από τον Κώστα Χαρδαβέλα, στην εκπομπή θα δούμε και την εκκεντρική Πατρίτσια Φιλντς, η οποία για ακόμα μία φορά θα μιλήσει για την φιλία της με την Αννα Βίσση, αλλά και για τα κορίτσια του “Sex and the city” και κυρίως για την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ή αν προτιμάτε για την λατρεμένη “Κάρυ” !

Πιο συγκεκριμένα; Αυτή την Παρασκευή ,λοιπόν, έρχεται στους δέκτες μας ο Κώστας Χαρδαβέλας και μιλάει για τους… εξωγήινους. Γιατί η Μελίνα Μερκούρη τον αποκαλούσε «Βαμπίρ»; Τι λέει για τη γυναίκα της ζωής του και πώς σχολιάζει τη διαφορά ηλικίας που έχουν; Ποιος ήταν ο ρόλος του Γιώργου Νταλάρα, ώστε να τη γνωρίσει καλύτερα; Αποκλειστικό! Το Βράδυ της Παρασκευής ο Κώστας Χαρδαβέλας μιλάει για πρώτη φορά για το νέο τηλεοπτικό κανάλι που θα αποτελείται, κυρίως, από τον «πυρήνα» του Alter!

Ακολουθεί η Πατρίτσια Φιλντς. Με την εκκεντρική της παρουσία δίνει μοναδικό στιλ σ’ αυτό το Βράδυ και μας περιγράφει πώς γνώρισε την Άννα Βίσση. Αποκαλύπτει spicy λεπτομέρειες για τη sexy Samantha από το Sex&The City και δίνει ενδιαφέροντα tips για τον ρόλο της Sarah Jessica Parker ως Carrie! Ακόμα τι λέει για την υποψηφιότητά της στα Oscar και πώς ένιωσε όταν δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο; Τέλος, το Βράδυ της Παρασκευής κλείνει γιορτάζοντας τα γενέθλια της διάσημης στιλίστριας με μια τούρτα… σκέτη υπερπαραγωγή!

Read More

And More