Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε μετά τα σχόλια για τα κιλά της – «Δεν χρειάζεται τόση κακία»

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε μετά τα σχόλια για τα κιλά της – «Δεν χρειάζεται τόση κακία» | tlife.gr

Σε ένα απίθανο γαϊτανάκι παρεξηγήσεων εξελίχθηκαν τα σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, μετά την εμφάνισή της στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Taste the Fashion» στο Hilton! H «διαμάχη» του Δημήτρη Παπανώτα με τους Παύλο Σταματόπουλο, Θοδωρή Μαραντίνη, Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με τα «παραπανίσια» κιλά της τελευταίας κάνουν το γύρω του διαδικτύου,  ενώ και στα τηλεοπτικά πάνελ το θέμα πήρε άλλες διαστάσεις.

Αρχικά, ο  Δημήτρης Παπανώτας και το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής «Happy Day» σχολίασαν με άκομψο τρόπο το γεγονός, ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν διαθέτει τις αναλογίες που διέθετε παλιότερα, με τον Χρήστο Βαρθαλίτη να αναφέρει πως το πρόσωπο της Σίσσυς του θυμίζει εκείνο της Κατερίνας Ζαρίφη. Όπως ήταν λογικό, τα περιβόητα σχόλια δεν γινόταν να μην σχολιαστούν από τον στενό φίλο και συνεργάτη της Σίσσυς, Παύλο Σταματόπουλο αλλά και τον σύζυγο της παρουσιάστριας Θοδωρή Μαραντίνη, του οποίου τα λόγια ήταν αποστομωτικά.

Η γλυκιά παρουσιάστρια θέλοντας να απαντήσει σε όσους υποστήριξαν, ότι ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε μεγάλο θέμα το συγκεκριμένο γεγονός προκειμένου να προωθηθεί η εκπομπή τους, μοιράστηκε μερικά βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram (δες εδώ). Και ταυτόχρονα, τα «έχωσε» στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στο Πρωινό που άφησαν ως υπονοούμενο πως όλη αυτή η «φασαρία» έγινε εν αναμονή της πρεμιέρας της Σίσσυς στο Open.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, θέλοντας να δώσει τη δική της απάντηση ανέβασε μερικές φωτογραφίες της στο Instagram, δείχνοντας πως φαίνεται σε μια καλή και μια κακή λήψη, με το ίδιο look και φυσικά τα ίδια κιλά!

«Εμπνευσμένη από το post της @elianoula , ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσύ όχι?

Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι!

Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπίτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω.

Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε… το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemoni»

View this post on Instagram

Εμπνευσμένη από το post της @elianoula , ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσυ όχι? Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι! Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπιτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω. Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε… το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemonii

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

READ more