Site icon TLIFE

Σίσσυ Χρηστίδου: Ρομαντικές στιγμές στο σπίτι με τον Θοδωρή Μαραντίνη! [pic,video]

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε δώσει όλο της το ενδιαφέρον στην προσωπική συλλογή ρούχων που σχεδιάζει η ίδια και φυσικά στην οικογένειά της, αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στην τηλεόραση και κάθε Σαββατοκύριακο θα μας λέει “Έλα Χαμογέλα” μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Open. Αυτό σημαίνει ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει ιδιαίτερα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και λείπει σχεδόν όλη μέρα από το σπίτι.

Όταν όμως βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο προσπαθεί να τον περνάει τόσο με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη όσο και με τα δύο υπέροχα αγόρια τους. Η όμορφη Σίσσυ εκμεταλλεύεται τις ημέρες που δεν έχει meetings με την νέα της ομάδα και κάθεται σπίτι, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της αλλά και τον αγαπημένο της τετράποδο φίλο, την Layla.

Το βράδυ της Κυριακής και αφού κοιμήθηκαν τα παιδιά, η Σίσσυ και ο Θοδωρής χαλάρωσαν στο σαλόνι του σπιτιού τους, με τον frontman των Onirama να ανάβει το τζάκι και να δημιουργεί άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα. Παρά το γεγονός ότι και οι δυο τους έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, πάντα βρίσκουν λίγο χρόνο είτε για να κάνουν μίνι αποδράσεις είτε για να απολαύσουν κάποιο ρομαντικό δείπνο μόνο οι δυο τους.

 

© 2024 tlife.gr