Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Μαζί στην τελευταία παράσταση της Μαρίας Κορινθίου!

Αυλαία έπεσε το βράδυ της Κυριακής στη θεατρική παράσταση “Γοργόνες και μάγκες” στο θέατρο Broadway και η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο. Η επιτυχημένη κινηματογραφική παραγωγή της FINOS FILM, το πιο δημοφιλές και διαχρονικό Ελληνικό μιούζικαλ του μετρ του είδους, του μεγάλου δημιουργού Γιάννη Δαλιανίδη, που άφησε εποχή με το ταλέντο του, την χαρακτηριστική του γραφή και την διαχρονική του ματιά, ανέβηκε για πρώτη φορά στην θεατρική σκηνή του πλήρως ανακαινισμένου Θεάτρου Broadway και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η τελευταία παράσταση, πριν την καλοκαιρινή περιοδεία που θα ξεκινήσει τον Ιούνη, πραγματοποιήθηκε χθες και το παρών στη βραδιά έδωσαν φυσικά και ο Θοδωρής Μαραντίνης με την Σίσσυ Χρηστίδου. Το ζευγάρι που έχει πολύ φιλική σχέση με την Μαρία Κορινθίου απόλαυσε την παράσταση και φυσικά βρέθηκε στα παρασκήνια για να φωτογραφηθεί με την γνωστή ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/BiKyHqfDzoW/?taken-by=sissychristidou

Στην παράσταση πρωταγωνίστησαν οι: Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου και ο Τάσος Κωστής. Στον ρόλο του Παναγή, μετά απο 50 χρόνια, σε μία εμφάνιση σταθμό ο Γιάννης Βογιατζής! Μαζί τους στο τραγούδι η Άρτεμις Ματαφιά, πλαισιωμένη από χορευτές και ηθοποιούς. Τα τραγούδια της παράστασης ερμήνευσε ζωντανά στην σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος!

Read More

And More