Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Τα νέα ξεκινήματα και οι βραδιές με τζάκι στο νέο τους σπίτι! Video

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό σε ολόκληρη την πόλη και όπως είναι φυσικό όλα τα νοικοκυριά έχουν αρχίσει να κατεβάζουν τα σωστά ρούχα και να εξοπλίζονται για τα πρώτα κρύα. Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και η οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια έχει ήδη κατεβάσει τα χειμωνιάτικα, με το δικό της ρυθμό, στο νέο τους σπίτι στα βόρεια. Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτό. Άλλωστε έχει “χτίσει” μια πολύ δυνατή σχέση μαζί τους και απολαμβάνει την επικοινωνία τους μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να γίνει “καναλάρχισσα” δημιουργώντας το δικό της κανάλι στο YouTube και στη συνέχεια να “μετακομίσει” σε ένα ακόμα μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Το κανάλι “Visit My Greece” έδωσε την ευκαιρία στο ερωτευμένο ζευγάρι να γνωρίσει κάποια από τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας. Φυσικά, τα μοιράστηκαν με όλο τον κόσμο του διαδικτύου μέσα από τα βίντεό τους. Η συνεχής μετακίνηση και τα ταξίδια όμως χαλάρωσαν πλέον αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους θέλουν στην Αθήνα. Τόσο η Σίσσυ όσο και ο Θοδωρής ετοιμάζονται για τηλεοπτική επιστροφή μέσα από προγράμματα που εκφράζουν και τους δύο. Θα βρίσκονται, λοιπόν, στην ίδια τηλεοπτική στέγη αλλά σε διαφορετικά show.

Όσο για την πραγματική τους στέγη, απολαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορούν. Έχοντας ένα καθημερινά γεμάτο πρόγραμμα προσπαθούν να περάσουν με τους γιους τους, Φίλιππο και Μιχαήλ ξεχωριστές στιγμές. Αυτές τις μέρες που ο καιρός άλλαξε είναι η κατάλληλη ευκαιρία η οικογένεια του frontman των Onirama και της παρουσιάστριας να ενωθεί μπροστά από το αναμμένο τζάκι.

Οι μαζώξεις στο σπίτι είναι από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες είτε υποδέχονται φίλους είτε τις περνούν μόνοι τους. Με τα παιδιά και την Layla ή οι δυο τους.

READ more