Σμαράγδα Καρύδη: Η πασχαλινή της απόδραση λίγο πριν το νέο της επαγγελματικό στοίχημα! [pics]

Σμαράγδα Καρύδη: Η πασχαλινή της απόδραση λίγο πριν το νέο της επαγγελματικό στοίχημα! [pics] | tlife.gr

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόρασή ή στον κινηματογράφο, ωστόσο η Σμαράγδα Καρύδη είναι έτοιμη να δοκιμαστεί και στην… σκηνοθεσία! Η αγαπημένη ηθοποιός μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία που είχαν “Οι Μάγισσες της Σμύρνης” θα επιστρέψει στο θέατρο την επόμενη σεζόν όχι μόνο ως πρωταγωνίστρια αλλά και ως σκηνοθέτιδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη θα σκηνοθετήσει την παράσταση «Του κουτρούλη ο γάμος», ένα έργο του Αλέξανδρου Ραγκαβή, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου τη θεατρική περίοδο 2019-2020. Η ηθοποιός έχει φυσικά τη στήριξη του συντρόφου της και επίσης σκηνοθέτη, Θοδωρή Αθερίδη και παρά το άγχος είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι ακροάσεις για τη θεατρική παράσταση, η Σμαράγδα Καρύδη εκμεταλλεύτηκε τις γιορτινές μέρες για μία κοντινή απόδραση. Πριν λίγες ώρες, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories ότι βρίσκεται στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη!

Οι μοναδικές αναρτήσεις της ηθοποιού από την εξόρμηση

READ more