Σμαράγδα Καρύδη: “Στράβωσε” μπροστά στις κάμερες. Εμ, η δημοσιογράφια δεν είναι δημόσιες σχέσεις! Έλεος…

Πραγματικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησα χθες όλη μέρα τις δηλώσεις που έκανε η Σμαράγδα Καρύδη μπροστά από τις κάμερες. Και για να ακριβολογώ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησα το… “στράβωμά” της και την φυγή της από το πλάνο, όταν οι δημοσιογράφοι τόλμησαν να την ρωτήσουν κάτι που δεν της άρεσε…

Οταν οι δημοσιογράφοι τόλμησαν να την ρωτήσουν για την εμφάνιση-φιάσκο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στον δήμο Αθηναίων, για την οποία μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αμείφτηκαν με πολλές χιλιάδες ευρώ…

Γιατί δεν ξέρω αν το ξέρεις ή σου έχει διαφύγει, αλλά η Σμαράγδα μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη ήταν τα φετινά πρόσωπα που επέλεξε ο δήμος της Αθήνας για να αποχαιρετήσουν στη γιορτή που στήθηκε στο Σύνταγμα, το 2016 και να υποδεχτούν μετά Βαίων και κλάδων το 2017… Και όχι δεν το έκαναν χαριστικά… Και καλά έκαναν… Μόνο που αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, η πρωτοχρονιάτικη παρουσία τους δεν ήταν και τόσο… επαγγελματική, όσο ήταν η αμοιβή τους.

Και αλήθεια είναι ,λοιπόν, να απορείς… Να απορείς με όλους τους εγχώριους celebrities που θεωρούν ότι η δημοσιογραφία είναι… δημόσιες σχέσεις. Που θεωρούν ότι εσύ οφείλεις να τους ρωτήσεις μόνο ότι τους… αρέσει. Που θεωρούν ότι εσύ είσαι εκεί πάντα για να διαφημίζεις μόνο τις δουλειές τους και να τους…ανεβάζεις τις μετοχές τους στο εγχώριο χρηματηστήριο της σόου-μπιζ…

Που θεωρούν ότι είσαι εκεί μόνο για να τους χαιδεύεις τ΄ αυτιά και για να τους κάνεις να αισθάνονται τόσο star που τύφλα να ΄χει η Μέριλ Στριπ, η οποία έτσι κι αλλιώς όπως φρόντισε να καταγγείλει και ο νέος Πλανητάρχης είναι και… υπερεκτιμημένη!!!

Μόλις ,λοιπόν, έρθει η στιγμή που θα ακουστεί και μια ερώτση ουσίας ή επικαιρότητας που δεν θα έχει να κάνει με το πόσο υπέροχοι είναι όλοι και με το πόσο υπέροχα τα κάνουν όλα, αρχίζουν οι γκριμάτσες, οι γκρίνιες, οι δυσαρέσκειες, οι live απαξιωτικές απαντήσεις και βεβαίως-βεβαίως και οι… ηρωικές αποχωρήσεις, γιατί αυτοί είναι star αγάπη μου, όχι εσύ που κρατάς το μικρόφωνο στο χέρι… Ποιά είσαι εσύ; Ποιός είσαι εσύ;

Γιατί αυτοί μόνο έχουν το δικαίωμα να σε… φτύνουν κατάμουτρα! Γιατί αυτοί μόνο έχουν το δικαίωμα να μην σου μιλήσουν και να σου κάνουν… τη μούρη-κρέας.

Ομως, όλοι αυτοί αλήθεια, θα υπήρχαν χωρίς τα Μέσα, χωρίς τον Τύπο; Θα είχαν γίνει – τρομάρα τους – celebrities της πρώτης γραμμής; Θα είχαν ανεβάσει το κασέ τους; Θα τα είχαν καταφέρει να φιγουράρουν παντού, χτίζοντας ένα γερό όνομα, το οποίο και στη συνέχεια μοσχοπουλούν δεξιά κι αριστερά;

Χώρια που κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής… Χώρια που κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο… Όποιος δημόσια εκτείθεται, εννοείται πως εκτός από το να τον αποθεώνουν όλοι, θα έρθει και η στιγμή που θα ακουστεί κι ένα αυστηρό σχόλιο.

Και μιας και “στράβωσε” η Σμαράγδα Καρύδη για την ερώτηση που είχε να κάνει με τον δήμο Αθηναίνων, έχω να πω, πως αν ήταν καλή επί σκηνής και είχε κλέψει τις εντυπώσεις, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει και γι ΄αυτό. Απλά να, είναι που και η ίδια και ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν κάκιστοι… Οπότε; Οπότε όταν δεν γίνονται όλα τέλεια και οι δάφνες δεν είναι στρωμένες για να τις διαβούν, συζήτηση κομμένη!

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, τεράστια ήταν ,λοιπόν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η πίκρα που εισέπραξα βλέποντας την από κοινού εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη, στη γιορτινή βραδιά του δήμου Αθηναίων.

Η εικόνα τους ήταν θλιβερή, ήταν μίζερη, ήταν απαράδεκτη… Ήταν μία εικόνα-ύμνος στη βαρεμάρα, με τους δύο καλλιτέχνες να σέρνονται στη σκηνή. Ηταν μία εικόνα-ύμνος στην «αρπαχτή», αλλά και στην καλλιτεχνική παρακμή! Οι δυο τους έχουν βγάλει την προσωπική τους σχέση στα σαράντα παζάρια και την… μοσχοπουλούν!

Είτε εξαργυρώνοντάς την στη σκηνή της Αθήνας, είτε πίσω από τις… φρατζόλες γνωστής αλυσίδας φούρνων. Κρίμα!

ΥΓ: Άσχετο, αλλά να το πούμε κι αυτό! Αν δώσουν συνέντευξη, παρακαλώ τους συναδέλφους να μην τους ρωτήσουν για τα…προσωπικά τους!

Read More

And More