Σοφία Λεοντίτση: Η φωτογραφία με τον υπέρηχο της εγκυμοσύνης – «Ο Γιαννάκης περιμένει το αδερφάκι του»

Το δεύτερο παιδάκι της περιμένει η Σοφία Λεοντίτση η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της μέσω instagram.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έκανε μια νέα ανάρτηση με τον γιο της, Γιάννη να κοιτά τον υπέρηχό της μαμάς του με το αδερφάκι του που σε λίγους μήνες έρχεται για να ολοκληρώσει την προσωπική τους ευτυχία.

 

«Τα παιδιά μου .. η απόλυτη ευτυχία μου ! Κάθε φορά που μιλάμε στο σπίτι για το νέο μέλος το πρόσωπο του Γιαννάκη μόνο γλυκαίνει .. περιμένει το αδερφάκι του πως και πως και νομίζω θα είναι ο καλύτερος αδερφός του κόσμου», έγραψε στην ανάρτηση.

Σοφία Λεοντίτση – Νέα αρχή δίπλα στον Τόλη Χριστοφοράκη

Το ζευγάρι, όπως είχε αποκαλύψει στο TLIFE προχωρά τα σχέδια του γάμου του, μιας και η πρόταση από τον Τόλη στη Σοφία έγινε σε ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία.

Σοφία Λεοντίτση – Ξέσπασε για τον πρώην σύζυγό της

Η είδηση της εγκυμοσύνης της συνοδεύτηκε με μια σειρά δηλώσεων σχετικά με τις εντάσεις που αντιμετωπίζει η ίδια με τον πρώην σύζυγό της.

Η Σοφία Λεοντίτση ξέσπασε όταν ο πρώην της και πατέρα του παιδιού της αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον νυν σύντροφό της σχετικά με τη συμπεριφορά της. «Έστειλε μήνυμα στον νυν για να τον ενημερώσει ότι έχω εμμονές μαζί του», είχε αναφέρει σε ανάρτησή της.

 

Read More

And More