Σοφία Λεοντίτση: Το μήνυμα του συντρόφου της μετά τις δημόσιες καταγγελίες για τον πρώην της

Τη σύντροφό του Σοφία Λεοντίτση θέλησε να στηρίξει με ένα δημόσιο μήνυμα στο Instagram του ο Τόλης Χριστοφοράκης μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, αλλά και τις αποκαλύψεις για την κόντρα με τον πρώην σύντροφό της. (δες εδώ το ξέσπασμα της Σοφίας Λεοντίτση για τον πρώην της)

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και της κόντρας με τον πρώην σύντροφό της και τη νυν σχέση του, η Σοφία Λεοντίτση προχώρησε σε ακόμη μια αποκάλυψη. (δες εδώ πως αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της)

«Μόλις με πήρε και από το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων μια πολύ ευγενική κυρία να με ενημερώσει ότι η κυρία του κυρίου πήγε να μου κάνει μήνυση και θέλει να με βάλει φυλακή. Αυτά. Εγώ λοιπόν κοριτσάκι μου έχω περάσει πολλά στη ζωή μου για να με καταπιείς εσύ. Είμαι εδώ και σας περιμένω» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η ανάρτηση του αγσπημένου της Τόλη Χριστοφοράκη ο οποίος δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία έγραψε: «Κι όταν γίνει η μητέρα του παιδιού, τότε περνά στην αιωνιότητα, no matter what».

Read More

And More