Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ο Άρης μέρα νύχτα ξυπνούσε με το όνομα της Μαρίας Αντωνά»

Για όσα άφησαν να εννοούνται οι συμπαίκτες της στο Survivor για την ίδια και τον Άρη Σοιλέδη μίλησε η Σοφιάννα Αβραμάκή σήμερα στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ανάμεσά τους και στέλνοντας ένα μήνυμα στη σύντροφο του ποδοσφαιριστή Μαρία Αντωνά.

 «Έχει αφήσει υπονοούμενα κι ο Τάκης κι η Βρισηίδα. Ο μόνος που βγήκε κι είπε ότι σχολίασε κάτι τέτοιο είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος ανέφερε πως το έκανε για τρολ. Κατάλαβε το βάρος της πράξης του κι είπε πως θα αποκαταστήσει την αλήθεια. Ίσως κατευθύνθηκε να τα πει. Και για μια κοπέλα, που είναι ελεύθερη και μπορεί να τη συνοδεύει αυτή η ρετσινιά. Αυτή κουβαλά το μεγαλύτερο φορτίο από όσα έχουν βγει προς τα έξω» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Ο Άρης μέρα νύχτα ξυπνούσε με το δικό της όνομα και μας έχει πει κάθε λεπτομέρεια της σχέσης τους. Την υπεραγαπά κι όλα τα κάνει για την ίδια και την οικογένειά του. Δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, ούτε έχει ειπωθεί κάτι πονηρό ανάμεσά μας. Δεν έχουμε απομονωθεί ποτέ» συμπλήρωσε η Σοφιάνα Αβραμάκη για την Μαρία Αντωνά..

Read More

And More