Σοκάρει ο Στέλιος Ρόκκος: “Αν θεωρήσω ότι κόλλησα κάποιον κορονοϊό, θα πεθάνω”

 Ο Στέλιος Ρόκκος πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του με τίτλο “Δεν φοβήθηκα”. Ο γνωστός καλλιτέχνης έγραψε την ατμοσφαιρική μπαλάντα μέσα στην καραντίνα και μιλώντας στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πώς προέκυψε η ιδέα, ενώ ανέφερε ότι κάνει τεστ για τον κορονοϊό σε κάθε του μετακίνηση, καθώς φοβάται πολύ μην νοσήσει και κολλήσει κάποιον άνθρωπο. 

“Όταν άρχισα να ενημερώνομαι από διάφορες πηγές, όχι μόνο από τις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά, αλλά από διάφορα μέσα για το τι εστί κορονοϊός και πού θα πάει αυτό το πράγμα, επειδή είμαι φύση αισιόδοξος, νόμιζα ότι μέρα σε μέρα θα περάσει και ότι ζούμε ένα κακό όνειρο. Μόλις ξύπνησα και ανακάλυψα τη σκληρή πραγματικότητα, με όποιον μίλαγα, κανείς δεν είχε συνειδητοποιήσει τι γίνεται, όλοι ζούσαν έναν εφιάλτη γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας” δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος. 

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής επειδή μετακινείται συχνά αποκαλύπτει ότι κάθε φορά κάνει τεστ για τον κορονοϊό, αφού το μεγαλύτερο άγχος του είναι να προστατέψει τους γύρω του. “Εγώ πλέον σε κάθε μου μετακίνηση κάνω τεστ για τον κορονοϊό, έχω κάνει περίπου 12. Σε περίπτωση που θεωρήσω ότι είμαι ένοχος και ότι εγώ κόλλησα κάποιον, θα πεθάνω. Γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία και μπήκαν και αυτοί οι στίχοι στο τραγούδι μου”.

Read More

And More