Σωκράτης Μάλαμας: Πανό κατά Λιγνάδη και υπέρ του απεργού πείνας Μιχαηλίδη σε συναυλία του στο Ηράκλειο

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την απόφαση του Σωκράτη Μάλαμα να διακόψει τη συναυλία του, που πραγματοποιούνταν στο Πέραμα Ρεθύμνου, το βράδυ της Δευτέρας και να ζητήσει να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι» που αναφερόταν στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο τραγουδιστής εξηγώντας τους λόγους της ενέργειάς του είχε γράψει στο Facebook ότι συμφωνεί με το σύνθημα, αλλά δεν θέλει να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω τους γιατί αποσπάται η προσοχή του.

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες , κάπως έτσι Κοίταξε, μ’ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σωκράτη Μάλαμα. (δες εδώ το σχετικό στιγμιότυπο)

Χθες ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο αναρτήθηκε – με τη σύμφωνη γνώμη του καλλιτέχνη – ένα πανό διαμαρτυρίας το οποίο έγραφε, «Οι δίκες τους ξεπλένουν, φονιάδες βιαστές. Λευτεριά στους αγωνιστές» ενώ ο Σωκράτης Μάλαμας περίμενε και υπομονετικά την «ομάδα αλληλέγγυων» να διαβάσουν κείμενο για να ενημερώσουν για την απεργία πείνας του Γιάννη Μιχαηλίδη..

Read More

And More