Σούπερ Κική: Οι φαρμακερές ατάκες κατά δημοσιογράφων που προκάλεσαν αντιδράσεις – Στην… αντεπίθεση οι παρουσιαστές

Αντιδράσεις προκάλεσε το νέο βίντεο της Σούπερ Κικής στο youtube με τις αιχμηρές ατάκες της για δημοσιογράφους και πρόσωπα των media.

Στο στόχαστρο της γνωστής instagrammer ο Γιώργος Λιάγκας, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Όποιος επιμένει πολύ για τη σεξουαλικότητά του, είναι πρόβλημα», είπε αρχικά η Σούπερ Κική για τον Γιώργο Λιάγκα και τις on air ατάκες του παρουσιαστή του ANT1. 

«Κάτι σιχαμένους που έχει στο πάνελ, πώς τον λένε μωρέ… η μάνα μου τον μελετάει όλη την ώρα, ένας είναι ο χολής. Μπράβο, τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Αυτός πιάνει πολύ χώρο, πρέπει να έχει μεγάλο συμβόλαιο», είπε η Σούπερ Κική για τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Αν δεν ήταν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά με τα παρακάλια, θα χτυπούσε παντού τις πόρτες για να ζητήσει δουλειά», σχολίασε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. 

Τα παραπάνω σχόλια της γνωστής youtuber προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Την αρχή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μέσα από το Happy Day διαφώνησε έντονα για τα σχόλια στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα.

Απόσπασμα από το νέο βίντεο της Σουπερ Κικής στο youtube με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη προβλήθηκε στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει τις ατάκες τους για τους celebrities και media.

Η παρουσιάστρια του Alpha διαφώνησε με τα λεγόμενα της instagrammer για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Το πιο χοντρό που είπε η Σούπερ Κική και φαντάζομαι ότι θα απαντήσει, είναι αυτό για τον Λιάγκα. Του τύπου: “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι”. Έχει προϊστορία με τον Λιάγκα. Αλλά το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου, έστω και για πλάκα… Όταν ο άλλος σου λέει “είμαι αυτό” και εσύ κάνεις μια δήλωση με υπαινιγμό, εκεί ίσως είναι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το απόσπασμα από το βίντεο της Σούπερ Κικής προβλήθηκε και στη Super Κατερίνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να απαντά on air. 

«Μπορεί η Σούπερ Κική να με πει και χαίρομαι που έχει αυτή την άποψη για εμένα. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια άποψη έχει. (…) Εμένα δεν με προσβάλει αυτό, είναι η άποψή της, με θεωρεί σιχαμένο», σχολίασε ο δημοσιογράφος του Alpha.

Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε με τη σειρά της: «Να μη σε συμπαθούν ναι, αλλά είναι δυνατόν να σε λέει σιχαμένο;»

Ενοχλημένη και η Ελένη Χατζίδου στον αέρα της εκπομπής της στο Star τονίζοντας πως τέτοιες απόψεις είναι «ντροπή» να αναπαράγονται.

«Δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που λέει κατά καιρούς, που δεν είναι και λίγα, όπως αυτά που λέει τώρα που υποτιμάει τόσο πολύ. Είναι ντροπή να ακούγονται οπουδήποτε», σχολίασε η παρουσιάστρια του Star.

Στην εκπομπή Breakfast@Star απάντησε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά τα σχόλια της Σούπερ Κικής για τη θέση του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Αρχικά, είναι ανακριβές αυτό που λέει. Δεν είμαι στη Φαίη με τα παρακάλια. Και δεύτερον, γιατί να χτυπήσω τη δική της πόρτα για το οτιδήποτε; Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες. Να έχουμε λιγότερους ηλίθιους ανθρώπους στην τηλεόραση. Γενικά, δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια άτομα, δεν με αφορά καθόλου αυτή η ψευτομαγκιά και η ελαφρότητα με την οποία λένε κάποια πράγματα», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Read More

And More