Σπύρος Μαρτίκας για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έφτασε τόσο μακριά στο Survivor All Star γιατί έγινε μια συμφωνία τελευταία στιγμή»

Λίγα 24ωρα πριν το Survivor All Star ρίξει αυλαία και αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολιάζοντας τους τέσσερις φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε πως δεν περίμενε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να φτάσει τόσο μακριά στο παιχνίδι. Όπως είπε, το γεγονός πως έφτασε μέχρι αυτό το σημείο, οφείλεται σε μια συμφωνία που έγινε την τελευταία στιγμή.

«Εγώ νομίζω ότι η Μαριαλένα έφτασε τόσο μακριά, γιατί έγινε μία συμφωνία τελευταία στιγμή, η οποία δίχασε και στεναχώρησε. Αυτή η συμφωνία έφερε τη Σταυρούλα κοντά μας, ενώ η Σταυρούλα έπρεπε να είναι εκεί… Αν ήμουν στη θέση του Σάκη, θα έκανα συμφωνία με τον Μπόγδανο και τη Σταυρούλα για να προχωρήσω. Ο Σάκης στεναχώρησε και δίχασε τον κόσμο με το να κάνει συμφωνία με τον “χειρότερο εχθρό του”» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Προσθέστε το tlife.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164