Σπύρος Μπιμπίλας – The Crown: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμμετοχής του στη σειρά

Καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 28/1 ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη συμμετοχή του στην σειρά «The Crown», ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο του ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Δεν είναι μόνο ότι με συμπαθούν. Όλα αυτά τα χρόνια που δούλευα για το καλό των ηθοποιών και έτρεχα να βρω λύσεις για κάθε πρόβλημα, ήρθαν και γράφτηκαν ξανά όλοι οι ηθοποιοί. Όταν έρθουν όλοι, δεν μπορεί ένα σωματείο να είναι κομματοποιημένο. Έχω αντιμετώπιση αγάπης και από τα νέα παιδιά και από τους παλιούς, κι αυτό με συγκινεί. Όταν ξαναγράφτηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο σωματείο, κάτι δείχνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όσον αφορά στη συμμετοχή του στο «The Crown», o Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Δέχτηκα μία κλήση από την casting director, η οποία μου πρότεινε να κάνω δοκιμαστικό για τον ρόλο του Γιάννη Λάτση. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα! Από την οντισιόν πέρασαν 27 άτομα και διάλεξαν εμένα. Είπα πως αν με επιλέξουν, θα πρέπει να έρθει και βοηθός μαζί μου για να συνεννοηθώ, γιατί τα αγγλικά μου είναι του τουρίστα».

Όπως αποκάλυψε, εξαιτίας του κορονοϊού η παραγωγή αρνήθηκε να του παρέχει βοηθό. Τότε, ο Σπύρος Μπιμπίλας τους δήλωσε πως θα αρνηθεί τον ρόλο κι έτσι τελικά… υπέκυψαν και του έφεραν βοηθό.

Read More

And More