Σπύρος Παπαδόπουλος: Το γλέντι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στον Λευτέρη Πανταζή και το βαρύ ζεϊμπέκικο! [video]

Τον Λευτέρη Πανταζή και το ξεσηκωτικό πρόγραμμα του «North» με τους Πάνο Καλίδη, Θάνο Πετρέλη και Tus, επέλεξε για τη διασκέδασή του, το βράδυ του Σαββάτου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής-ηθοποιός, μαζί με την θεατρική του παρέα στην παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων», τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο κ.α, αλλά και τους καλούς του φίλους, Χρήστο Φερεντίνο, Νίκη Λάμη αλλά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν με τη ψυχή τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο hot spot των βορείων προαστίων.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, που όταν ο Λευτέρης Πανταζής κάλεσε on stage τη Νατάσα Θεοδωρίδου, εκείνη τον ευχαρίστησε δημόσια για την στήριξή του στον πρώτο της δίσκο, ενώ στη συνέχεια χάρισε στο κατάμεστο κόσμου μαγαζί, μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να επιδίδεται σε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, με το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή, «Δεν θέλω τέτοιους φίλους».

Νατάσα μου σε ευχαριστώ που μας τίμησες χτες βράδυ στο North αλλά και που δεν ξεχνάς ! Είσαι σπουδαία !!!#saturday_nightΈμπατη – North#Natasa_Theodoridou

Gepostet von Λευτέρης Πανταζής am Sonntag, 24. November 2019

Ήταν ένα ακόμη υπέροχο βράδυ στο κατάμεστο North!!! Μας τίμησαν η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με όλους τους ηθοποιούς της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Δείπνο Ηλιθίων» , ρίχνοντας και τη ζειμπεκιά του!!! «Στην υγεία μας ρε παιδιά» και να περνάμε καλά!!!

Gepostet von Έμπατη – North am Sonntag, 24. November 2019

Read More

And More