Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνδυάζει τη δουλειά με τη χαλάρωση και νιώθει ξανά ελκυστική μετά από τις δύο κόρες της!

Τέσσερα χρόνια γάμου γιόρτασε χθες η παρουσιάστρια του Alpha και η ραδιοφωνική παραγωγός του Ρυθμός 94.9, Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Συγκινημένη ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από την ημέρα εκείνη που της έμεινε αξέχαστη. Μετά και από τις δύο κόρες που απέκτησαν, Νάγια και Μαίρη, η Σταματίνα δηλώνει πως νιώθει και πάλι γοητευτική κι ελκυστική.

Σαν σήμερα …4 χρόνια πριν! #love #family #happy

A photo posted by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on


Και το αποδεικνύει, με το πόσο άνετα νιώθει μέσα στα μαγιό της και κάνοντας τις βουτιές της. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, που η ραδιοφωνική της εκπομπή μεταδίδεται live από την παραλία Βούλας, μετά το τέλος της κλέβει τις εντυπώσεις αφού κάποιες φορές κάνει και τις βουτιές της.

Δουλεύοντας στον ήλιο …. @rythmos949fm

A photo posted by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on


Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ!, έναν χρόνο μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, Μαίρης, η Σταματίνα έχει επιστρέψει και πάλι στο ιδανικό της βάρος. Είναι και πάλι 57 κιλά, όσο ήταν και πριν από την πρώτη της εγκυμοσύνη, στην κόρη της Νάγια.

Όπως είχε εξομολογηθεί τελευταία σε συνέντευξή της, τώρα νιώθει ξανά γοητευτική κι ελκυστική. Η Σταματίνα ξαναβρήκε τη φόρμα της, δυνδυάζοντας με πειθαρχία, γυμναστική και σωστή διατροφή. Από τα Χριστούγεννα προπονείται εντατικά στο crossfit.

Στη δουλειά περνά μοναδικά και πάντα κάνει τους καλεσμένους της να νιώθουν πολύ άνετα, όπως έγινε πρόσφατα και με την φίλη της Αμαρυλλίδα που όσο ήταν στην παραλία έφαγε την ίδια φρουτόκρεμαπου τρώει και η κόρη της.


Φυσικά μεγάλη χαρά της έχει δώσει και το πόσο καλά πήγε το βιβλίο της, “Όλα για τον Παράδεισο” που διάβασε και πάλι χθες τσην παραλία.Θα έλεγε κανείς πως αυτή την περίοδο δεν λείπει τίποτα από τη ζωή της Σταματίνας!

Read More

And More