Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος είναι σχεδόν ενός έτους και τον πήγε θέατρο! Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος είναι σχεδόν ενός έτους και τον πήγε θέατρο! Φωτογραφίες | tlife.gr

Σε λίγες μέρες ο μικρός Γιάννης θα κλείσει τον πρώτο του χρόνο ζωής! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις 27 Απριλίου έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και από εκείνη την μέρα η οικογενειακή της ευτυχία ολοκληρώθηκε. Η παρουσιάστρια του Alpha ήταν ήδη μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών, ωστόσο τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός επιθυμούσαν διακαώς έναν γιο, όπως και οι μικρές Μαίρη και Νάγια έναν αδερφό.

Ο Γιάννης μιας και είναι μωράκι ακόμη χρειάζεται όλη την φροντίδα της οικογένειας του. Η Σταματίνα μπορεί να έχει ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, αλλά τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα αγγελούδια της! Το απόγευμα της Κυριακής, μάλιστα, η οικοδέσποινα του Happy Day πήρε τον σχεδόν 12 μηνών γιο της… στο θέατρο. Μητέρα και μωρό παρακολούθησαν την παιδική παράσταση «Ένα παιδί μετράει τα άστρα» με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Θανάση Βισκαδουράκη και πέρασαν μια όμορφη βραδιά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν άφησε στιγμή τον μικρό Γιαννάκη από την αγκαλιά της, ενώ στο τέλος της παράστασης έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία! Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να βγάλει και μια σέλφι με τον πρωταγωνιστή της παράστασης!

Στη συνέχεια πήγαν όλοι μαζί για παγωτό, ολοκληρώνοντας την Κυριακή με τον πιο όμορφο τρόπο.

READ more