Σταμάτης Γονίδης – Κατερίνα Κουργιουξίδου: Όσα δήλωσαν λίγο μετά τη βάπτιση της κόρης τους

Την κορούλα τους βάπτισαν χθες το απόγευμα ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου η οποία πήρε τα ονόματα Μαρία-Ελένη και πολλοί φίλοι τους βρέθηκαν εκεί για να τους ευχηθούν. (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE)

Το μυστήριο έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Άγιου Νεκτάριου στο Πανόραμα της Βούλας και ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών οι: Άντζελα Δημητρίου, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, ο Βαλάντης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης με τη σύζυγό του, ο Χρήστος Χολίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Πέτρος Ίμβριος αλλά και οι δυο μεγαλύτερες κόρες του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία και Ασημίνα που λατρεύουν τη μικρή τους αδερφή.(δες εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης της μικρής Μαρίας-Ελένης)

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα βρέθηκε εκεί και οι δυο γονείς εμφανώς συγκινημένοι μίλησαν για το κοριτσάκι τους που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο.

“Ο Σταμάτης είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Η μικρή δεν ξεκολλάει από πάνω του. Η ζωή μας με τον ερχομό της κόρης μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Επιβεβαιώνω ότι του μοιάζει πολύ” ανέφερε η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

“Για όποιον δεν ξέρει να αγαπά, ένα παιδί μπορεί να του το μάθει αυτό. Όλα τα παιδιά του κόσμου κάνουν ακόμα και τα θηρία να ήρεμούν. Οι μεγάλες μου κόρες την αγαπάνε πάρα πολύ τη μικρή και τη φωνάζουν Στάμο επειδή μου μοιάζει. Δε σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τη μικρή μου κόρη. Από εκεί και πέρα έχει ο Θεός” είπε από τη δική του πλευρά ο Σταμάτης Γονίδης.

Read More

And More