Σταμάτης Γονίδης – Κατερίνα Κουργιουξίδου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους – Οι διάσημοι που έδωσαν το παρών

Και το όνομά της… Μαρία – Ελένη! Ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του Κατερίνα Κουργιουξίδου βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής 12/9 την κόρη τους στον Ιερό Ναό του Άγιου Νεκτάριου στο Πανόραμα της Βούλας.

Νονοί της μικρής ήταν δύο καλοί φίλοι του ζευγαριού αλλά και η κόρη του Κρητικού μουσικού, Μιχάλη Τζουγανάκη, Μαριλένα Τζουγανάκη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του είναι μαζί 12 χρόνια και η κόρη τους ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2020 για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και να γεμίσει το σπίτι τους με χαμόγελα.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης του Σταμάτη Γονίδη και της Κατερίνας Κουργιουξίδου.

Στο μυστήριο της βάφτισης έδωσαν το παρών και αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής σκηνής και συνεργάτες του Σταμάτη Γονίδη, για να μοιραστούν μαζί του τη χαρά της βάφτισης της μικρής Μαρίας – Ελένης. Ανάμεσα στους διάσημους που παρευρέθηκαν ήταν οι: Άντζελα Δημητρίου, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, ο Βαλάντης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης με τη σύζυγό του, ο Χρήστος Χολίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Πέτρος Ίμβριος αλλά και οι δυο μεγαλύτερες κόρες του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία και Ασημίνα που λατρεύουν τη μικρή τους αδερφή.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More