Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του – Πως αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση

Τέσσερις νέες καταγγελίες φαίνεται πως έχουν γίνει σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από πρώην συντρόφους του που ισχυρίζονται πως ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρεπορτάζ του Mega πριν λίγη ώρα στο κεντρικό δελτίο αύριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι, “παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατ΄ εξακολούθηση με σκοπό τη βλάβη” κακουργηματικού χαρακτήρα που επισύρει ποινή εως και δέκα ετών.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ζητά συγγνώμη από τα θύματά του, δηλώνει μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι αυτά τα βίντεο τα είχε ανεβάσει πριν αρκετά χρόνια αλλά τα έχει κατεβάσει και δεν γνωρίζει πια ποιος τα ξανανέβασε. Όλα αυτά θα αξιολογηθούν από ανακριτή και εισαγγελέα αφού λάβουν υπόψιν και την απολογία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που είδαν το φως οι δυο πρώτες καταγγελίες, υπάρχουν πολλές ακόμη καταγγελίες και γίνεται έρευνα από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος καθώς έχουν βρεθεί βίντεο που φαίνεται να ανήκουν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Read More

And More