Σταύρος Σβήγκος - Έλενα Αϊβαλή: Θεατρική βραδιά, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους! [pics]

Σταύρος Σβήγκος – Έλενα Αϊβαλή: Θεατρική βραδιά, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους! [pics] | tlife.gr

Ο Σταύρος Σβήγκος απολαμβάνει τους τελευταίους μήνες τον ομορφότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα! Ο γοητευτικός ηθοποιός απέχει τη φετινή σεζόν από την τηλεόραση, καθώς έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά του. Ο ευτυχισμένος πατέρας και η όμορφη σύζυγός του Έλενα Αϊβαλή έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν περίπου πέντε μήνες και από εκείνη την ημέρα η ζωή τους άλλαξε ριζικά.

Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο και έφερε χαμόγελα ευτυχίας στο ερωτευμένο ζευγάρι, με την Έλενα και τον Σταύρο να δίνουν πλέον απόλυτη προτεραιότητα στον μικρό τους πρίγκιπα. Όπως έχει κάνει γνωστό ο ίδιος ο ηθοποιός δεν επιθυμεί να κάνει κάτι τηλεοπτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απέχει και από τη θεατρική σκηνή. Ο Σταύρος Σβήγκος θα πρωταγωνιστεί από τις 10 Νοεμβρίου στο εμβληματικό παιδικό ανάγνωσμα της μεγάλης Πηνελόπης Δέλτα “Τρελαντώνης” στο Θέατρο Βέμπο, κάτι για το οποίο ανυπομονεί με ιδιαίτερη χαρά.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις πρόβες και πήρε την όμορφη σύζυγό του να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση «Cock» σε σκηνοθεσία του Μίνου Θεοχάρη. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Αθηνών και στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου και πόζαρε γεμάτο χαρά στον φωτογραφικό μας φακό. Οι δυο τους μπορεί να έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα την φροντίδα του νεογέννητου μωρού τους, αλλά προσπαθούν όσο μπορούν να περνούν και ποιοτικό χρόνο ως ζευγάρι, κάνοντας πράγματα που αγαπούν πολύ!

Δες τις φωτογραφίες:

Σταύρος Σβήγκος-Κωνσταντίνος Ασπιώτης-Μίνως Θεοχάρης

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης Ηλίας Μουλάς, Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης, Φωτεινή Αθερίδου, Αλέξανδρος Καλπακίδης

Φωτογραφίες: NDP

READ more