Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον σάλο για τον μη εμβολιασμό του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε σε συνέντευξη Τύπου, μετά την πρόκρισή του στους 16 του τουρνουά τένις στο Σινσινάτι, και όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για τον σάλο που ξέσπασε σχετικά με τα όσα είπε για τον μη εμβολιασμό του.

Όπως είπε, δεν είναι κατά του εμβολίου, απλώς δεν βλέπει τον λόγο γιατί να χρειάζεται να εμβολιαστεί κάποιος στην ηλικία του. «Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά. Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό στο tour», δήλωσε συγκεκριμένα.

Επίσης, ο Έλληνας τενίστας τόνισε πως ο καθένας έχει τη δική του άποψη, αλλιώς οι συνεντεύξεις Τύπου δεν θα υπήρχε νόημα να γίνονται. «Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις».

Διάβασε εδώ επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η νέα ανάρτηση-απάντηση μετά τον σάλο για τον μη εμβολιασμό του

 

Οι ερωτήσεις, ωστόσο, δε σταμάτησαν εκεί. Σε επόμενη ερώτηση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε για το αν η απόφαση να μην εμβολιαστεί είναι θέμα φόβου. «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το. Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό», ενώ κατέληξε ότι κάποια στιγμή όλοι θα αναγκαστούμε να κάνουμε το εμβόλιο, δεν θα υπάρχει επιλογή, αλλά προτιμά να περιμένει μέχρι να υπάρξει μια καλύτερη εκδοχή αυτού.

Read More

And More