Στέλιος Ρόκκος: Αγωνιστικά ο Τριαντάφυλλος είναι…μπάζο

Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν ένας από τους celebrities που εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και έπαιξε στο παιχνίδι ερωτήσεων μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Το πρωί της Τετάρτης, ο γνωστός τραγουδιστής που είναι φανατικός τηλεθεατής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο εξηγώντας τον λόγο που πιστεύει ότι ο κόσμος τον στηρίζει τόσο πολύ.

“O Tριαντάφυλλος αν θυμώσεις μαζί του, είσαι κοροϊδο. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά έχουμε πολλούς κοινούς γνωστούς και φίλους. Είμαστε στον χώρο και ξέρουμε ποιος είναι ο ένας και ο άλλος. Έχουμε πει ένα γεια τυπικό, ξέρω όμως από φίλους ότι είναι λίγο αυθόρμητος και μπορεί να πει κάτι χωρίς να το φιλτράρει, μου αρέσει εμένα αυτό. Προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους”

“Αγωνιστικά ο Τριαντάφυλλος είναι μπάζο αλλά το Survivor δεν είναι μόνο οι αγώνες, είναι η διαβίωση, η συμβίωση, οι αγώνες. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους φαν σαν τραγουδιστής, είναι γνωστός, τον αγαπάει ο κόσμος αλλά μέχρι εκεί, δεν είναι ο Ρέμος. Οι συμπεριφορές τους τον έχουν κάνει δυνατό,το άδικο ο Έλληνας το τιμωρεί… Δε θα ξεχάσω τότε που δε του δώσανε να φάει” είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Ρόκκος.

Read More

And More