Στέλιος Ρόκκος - Αμαρυλλίς: Ακυρώθηκε η εμφάνισή τους στην Θεσσαλονίκη - Τι συνέβη;

Στέλιος Ρόκκος – Αμαρυλλίς: Ακυρώθηκε η εμφάνισή τους στην Θεσσαλονίκη – Τι συνέβη; | tlife.gr

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Αμαρυλλίς θα ξεκινούσαν σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου τις εμφανίσεις τους στο Barbarella Live Party στην Θεσσαλονίκη. Όμως, οι προγραμματισμένη πρεμιέρα ακυρώθηκε, καθώς διαπιστώθηκε φορολογική παράβαση στο νυχτερινό μαγαζί, με συνέπεια να κλείσει για μερικές μέρες.

«Εμείς ξεκινήσαμε! Αλλά… Αγαπημένοι μας φίλοι, για πρώτη φορά κατά την 10ετή λειτουργία του Barbarella live party διαπιστώθηκε φορολογική παράβαση (λανθασμένη κατά την άποψη μας) μη έκδοσης αποδείξεων αξίας 40€. Ως εκ τούτου το Barbarella θα παραμείνει κλειστό, οπότε και ακυρώνεται το σημερινό SOLD OUT live με τον αγαπημένο Στέλιο Ρόκκο και την Αμαρυλλίς», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος τραγουδιστής, ενημερώνοντας τον κόσμο για την ακύρωση της πρεμιέρας.

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Αμαρυλλίς αποφάσισαν να ενώσουν για πρώτη φορά τις φωνές τους, σε ένα πρόγραμμα που θα έχει τα πάντα! Η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου.

Εμείς ξεκινήσαμε !!!! Αλλά …. Αγαπημένοι μας φίλοι, για πρώτη φορά κατά την 10ετή λειτουργία του Barbarella live party διαπιστώθηκε φορολογική παράβαση (λανθασμένη κατά την άποψη μας) μη έκδοσης αποδείξεων αξίας 40€. Ως εκ τούτου το Barbarella θα παραμείνει κλειστό , οπότε και ακυρώνεται το σημερινό SOLD OUT live με τον αγαπημένο Στέλιο Ρόκκο και την Αμαρυλλίς. Ραντεβού από την επόμενη εβδομάδα κανονικά Παρασκευή και Σάββατο με Νίκο Μακρόπουλο και Κυριακή με Στέλιο Ρόκκο και Αμαρυλλίς. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

A post shared by steliosrokkos (@steliosrokkos) on

READ more