Στέλιος Ρόκκος – Ελένη Γκόφα: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον ονειρεμένο γάμο τους στην Λήμνο!

Στέλιος Ρόκκος – Ελένη Γκόφα: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον ονειρεμένο γάμο τους στην Λήμνο! | tlife.gr

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Στέλιος Ρόκκος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ντύθηκε για τέταρτη φορά γαμπρός και έκανε τον πολιτικό του γάμο με την την επί επτά χρόνια σύντροφό του Ελένη (Λελέ, όπως την αποκαλεί χαϊδευτικά) Γκόφα στο αγαπημένο του νησί, την Λήμνο. Ο γάμος ήταν κάτι που περιμέναμε να συμβεί, μιας και το ζευγάρι είναι full in love!

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της με τον άνδρα της ζωής της. Το νεόνυμφο ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, με τον Στέλιο να φιλάει γλυκά την γυναίκα του! Η Ελένη Γκόφα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας “Η μέρα μας” και “Η καλύτερη μέρα”.

Δες την φωτογραφία:

#stelioslele #bestday #love #ourday #❤️ # #photographer #kosmaskoumianos #

A post shared by LeleGofa (@lelekomou) on

Ο γάμος έγινε στο σπίτι τους στην Λήμνο, μπροστά στο αναμμένο τζάκι από τον δήμαρχο του νησιού Δημήτρη Μαρινάκη. Το ζευγάρι μάλιστα, μετά το γάμο έκανε και ένα μικρό γαμήλιο γλέντι με λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το γαμήλιο πάρτι έγινε στην ψαροταβέρνα SeaRokkos στην περιοχή Κοτσινά που ανήκει στον αδελφό του τραγουδιστή, Κώστα Ρόκκο και όλα είχαν ετοιμαστεί από νωρίς με πολύ φροντίδα και αγάπη.

READ more