Στέλιος Ρόκκος: Η ανάρτηση της συζύγου του, Λελέ Γκόφα μετά το εξιτήριο – «Δεν θα με τρομάξει ποτέ ξανά»

Ο Στέλιος Ρόκκος πήρε σήμερα εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική των νοτίων Προαστίων όπου νοσηλευόταν, ύστερα από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Η σύζυγός του Λελέ Γκόφα δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, ενώ λίγη ώρα μετά το εξιτήριο και αφού επέστρεψαν στο σπίτι τους έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον άντρα της ζωής της.

«Έδωσε υπόσχεση !!!!! Δεν θα με τρομάξει ποτέ ξανά! Σπίτι μας τώρα» έγραψε η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lele Gofa Rokkou (@lelegofa)

Να σου θυμίσουμε πως μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, ο Στέλιος Ρόκκος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Λήμνο με τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα ένιωσε μια έντονη ενόχληση στο στήθος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου, όπου οι γιατροί θεώρησαν απαραίτητο να γίνει αερομεταφορά του στην Αθήνα, όπως και έγινε με C-130.

Στην Αθήνα, ο Στέλιος Ρόκκος υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση, έμεινε στην Εντατική δυο μέρες για προληπτικούς λόγους και σήμερα πλέον οι γιατροί του επέτρεψαν να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Περαστικά!

Read More

And More