Στέλλα Μιζεράκη: Το δυστύχημα του Mad Clip ξύπνησε μνήμες για τον Πάνο Ζάρλα – Η συγκλονιστική της ανάρτηση

Ο Mad Clip “έσβησε” στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/8, συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο και βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Στέλλα Μιζεράκη, με αφορμή τον θάνατο του δημοφιλούς τράπερ, της ξύπνησαν μνήμες από την ημέρα που ο πρώην σύντροφός της Πάνος Ζάρλας άφησε και εκείνος την τελευταία του πνοή στον δρόμο, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Η νικήτρια του Power of Love δημοσίευσε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα Instagram Stories της, στέλνοντας σαφή μήνυμα σε όλους όσους δεν σκέφτονται καθαρά όταν πιάνουν το τιμόνι, να προσέχουν μη προξενήσουν τέτοιο αβάσταχτο πόνο στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Όταν θέλεις να πατήσεις το γκάζι λίγο παραπάνω σκέψου… Η ζωή είναι μία και αν χαθεί δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω ούτε υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Σκέψου τον εαυτό σου και πόσα θα μπορούσες να είχες καταφέρει και πόσες ευτυχισμένες στιγμές θα χάσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Σκέψου τους γονείς, τα αδέρφια, τα παιδιά, τη γυναίκα, τον άντρα και τους φίλους σου που περιμένουν να γυρίσεις σπίτι… που περιμένουν να σε δουν! Πόσα ακόμα θα μπορούσες να ζήσεις; Πόσο πολύτιμο χρόνο ζωής έχασες; Όλοι οι δικοί σου θα ζουν με ένα μαύρο κομμάτι νεκρό μέσα τους και μια μαχαιριά στην καρδιά τους.

Διάβασε επίσης: Παντελής Παντελίδης, Πάνος Ζάρλας και Mad Clip: Τρία τροχαία που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Ο πόνος που νιώθεις θα σε κάνει να υποφέρεις και ψυχικά και σωματικά και όταν τα καταφέρεις δεν ξεχνιέται ούτε σβήνεται. Συνηθίζεις να επιβιώνεις και να ζεις με αυτόν. Αν δεν ξέρεις πως είναι αυτά τα συναισθήματα (που εύχομαι να μη μάθεις ποτέ) προσπάθησε να φανταστείς έστω για λίγο πώς είναι» έγραψε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.

Read More

And More