Στη Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη: Το πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη – Φωτογραφίες

Το πρώτο Πάσχα ως διαζευγμένη από τον Γιώργο Πατούλη περνά η Μαρίνα Πατούλη. Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου SDG 17 Greece βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με αγαπημένους φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βόλτας της στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Μαζί της βρισκόταν ο καλός της φίλος και pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης με τα παιδιά του.

Η Μαρίνα Πατούλη δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, με τη διάθεσή της να βρίσκεται στα… ύψη! Το νησί των Ανέμων, άλλωστε, είναι για εκείνη ένας αγαπημένος προορισμός. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη είχε βρεθεί εκεί με τον Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες.

«Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του. Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…» είχε παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες η Μαρίνα Πατούλη για τον Βλάσση Χολέβα.

Δες τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός:

Φωτογραφίες: NDP, instagram

Read More

And More