Μαρίνα Πατούλη για Βλάσση Χολέβα: «Μου δίνει έμπνευση, είμαστε μαζί και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία»

Η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς τα δημοσιεύματα τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Μαρίνα Πατούλη σε opening party στο Μαρούσι, με την γοητευτική φιλόλογο να επιβεβαιώνει έμμεσα τη νέα της σχέση: 

«Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του. Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Πατούλη. 

 

Στη συνέχεια, το πρωινό της Πέμπτης, η παρέα της πρωινής εκπομπής του Alpha προχώρησε στα δικά της σχόλια. «Πάντως δεν αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση με τον Βλάση Χολέβα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζητώντας ένα τραγούδι ερωτικό για να το αφιερώσει στην Μαρίνα Πατούλη.

«Δυνάμωσε, παιδί μου, εδώ η γυναίκα είναι ερωτευμένη, φαίνεται…» είπε, στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Happy Day για να ηχήσει το τραγούδι «Έρωτας» στις οθόνες μας.

Read More

And More