Στην Ελλάδα διάσημη Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός![pics]

Στην Ελλάδα διάσημη Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός![pics] | tlife.gr

Την Ελλάδα επισκέφθηκε η Ελληνοϊταλίδα Βαλέρια Γκολίνο και άνοιξε την αυλαία του φετινού Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου στον κινηματογράφο Ιντεάλ όπου προβάλλεται σε πανελλήνια πρεμιέρα η νέα ταινία της «Ευφορία». Η ταινία έχει ήδη προβληθεί στις Κάννες και άλλα διεθνή Φεστιβάλ. Η όμορφη ηθοποιός έχει συμμετοχή σε 90 ταινίες ενώ άρχισε την σκηνοθεσία το 2003.

Η Βαλέρια Γκολίνο έδωσε συνέντευξη τύπου στην «ΕΣΗΕΑ», στους δημοσιογράφους και σε σπουδαστές και τους μίλησε για την καριέρα της που ξεκίνησε όταν ήταν 18 χρονών. «Στάθηκα πολύ τυχερή» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και σκηνοθέτρια «διότι δεν πέρασα ποτέ τις δυσκολίες που άλλοι έχουν περάσει όταν ξεκινούν την καριέρα τους».

Λίγα λόγια για την ταινία: Η σχέση δύο αδελφών στην σύγχρονη Ρώμη: ο ένας, ο Ματέο (Ρικάρντο Σκαρμάτσο) είναι ευφυής, τολμηρός και δυναμικός επιχειρηματίας, ο οποίος ζει μια ζωή στα άκρα γεμάτη προκλήσεις, ενώ ο άλλος, ο Ετορε (Βαλέριο Μαστραντέα) που είναι μεγαλύτερός του, ζει ακόμα στη μικρή επαρχιακή πόλη όπου γεννήθηκαν και εργάζεται καθηγητής σε σχολείο. Πέρα από την σχέση αίματος που τους συνδέει, οι δύο άντρες έχουν ένα ακόμη κοινό το οποίο θα τους φέρει κοντά σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής τους (η ταινία θα διανεμηθεί αργότερα στις αίθουσες από την Strada Films).

READ more