Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Η βραδινή έξοδος με την κουμπάρα τους και οι αποκαλύψεις για το γάμο!

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Η βραδινή έξοδος με την κουμπάρα τους και οι αποκαλύψεις για το γάμο! | tlife.gr

Έναν δυνατό έρωτα φαίνεται πως ζουν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα και ο γάμος δεν αργεί. Το ζευγάρι πρόκειται μάλιστα να επισημοποιήσει τη σχέση του με παπά και με κουμπάρο, καθώς ο γνωστός ηθοποιός έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στο ταξίδι τους στην Νέα Υόρκη και όπως έχουν αποκαλύψει, κουμπάρα θα είναι η Βάνα Μπάρμπα.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Βάνα Μπάρμπα διατηρούν στενή φιλία εδώ και αρκετά χρόνια, η οποία ξεκίνησε από την εποχή όπου πρωταγωνιστούσαν μαζί στη σειρά «Το σημάδι του έρωτα». Και μπορεί στη σειρά να έπαιξαν το ερωτευμένο ζευγάρι, τώρα όμως αναμένεται να επισφραγίσουν τη φιλία τους με μια κουμπαριά.

 

Οι τρεις τους μάλιστα, βρέθηκαν μαζί στο μεγάλο πάρτυ του «ΟΚ!» σε γνωστό loft στο Βοτανικό και φωτογραφήθηκαν μαζί. Μιλώντας μάλιστα στους δημοσιογράφους, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει πιθανότατα τον Ιούνη στην Κρήτη, καθώς ο Στράτος συζητά μέχρι και την πιθανότητα να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την καλή του στην παραλία του Ζορμπά!

Δες εδώ όλα όσα έγιναν στο πάρτυ του «ΟΚ!»

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more