Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Το story του μεγάλου τους έρωτα, που έκανε τον ηθοποιό να κλάψει δημόσια

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι από τους λίγους διάσημους άντρες στην Ελλάδα που έκλαψε δημόσια, γιατί του λείπει η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα. Όπως είναι γνωστό ο ηθοποιός, είναι εδώ και αρκετό καιρό στη Φάρμα του Ant1, μακριά από το σπιτικό τους, τις ανέσεις και κυρίως τη ζεστή αγκαλιά της Σοφίας.

Η Σοφία Μαριόλα είδε χθες στο Πρωινό, σε ένα απόσπασμα από τη Φάρμα, τον άντρα της ζωής της, να ξεσπά σε κλάματα για εκείνη, επειδή του λείπει και φυσικά λύγισε...”Μια αγκαλίτσα θέλω να της κάνω, μια αγκαλίτσα. Ξέρω ότι θα χαίρεται τώρα που με βλέπει εδώ αλλά είναι μόνη της και θα της λείπω. Πάρα πολύ μου λείπει το Σοφάκι και το Αλκιβιαδάκι μου μού λείπει πολύ, ο γιος μου. Σ’ αγαπώ ρε Σοφάκι, με παντρεύεσαι ξανά; Γιατί ξέρεις την επιλογή του γάμου πρέπει να την κάνεις κάθε ημέρα, κάθε ημέρα πρέπει να κερδίζεις την αγάπη του συντρόφου σου και να δίνεις χωρίς να περιμένεις να λάβεις. Τα πράγματα που αξίζουν ρέουν, είναι ένα” θα δούμε τον Στράτο να λέει στο επόμενο επεισόδιο της Φάρμας.

Και η Σοφία όμως έδειξε πόσο ερωτευμένη είναι με τον Στράτο…”Η αλήθεια είναι ότι στη αρχή με πείραξε που ο Στράτος Τζώρτζογλου πήγε στη Φάρμα. Το σπίτι μου φάνηκε τεράστιο και άδειο μόλις έμεινα μόνη. Είναι 140 τ.μ. το σπίτι. Είναι έντονη προσωπικότητα… Έχω δύο εβδομάδες τον δω. Μου λείπει πολύ” είπε για τον άντρα της ζωής της.

To love Story του ζευγαριού

Ο Στράτος γνώρισε την Σοφία του, το Γενάρη του 2017. Πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη σε μια επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό. Και από τότε δεν χώρισαν ούτε για μια μέρα… Tα 25 χρόνια που τους χωρίζουν δε είναι πρόβλημα ούτε για εκείνη και φυσικά ούτε για εκείνον… Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, δημοσιοποιούν τον έρωτά τους με φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι τους στην ερωτική…. Σαντορίνη

Αυτές είναι οι πρώτες τους φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους,είναι κάτι παραπάνω από εμφανής…

Και ενώ είναι αρκετοί αυτοί που λένε ότι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, ο έρωτάς τους δυναμώνει… Κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, τη μια μετά την άλλη και δείχνουν ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι!

Τον Νοέμβριο του 2017, ο Στράτος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφία

Ο Στράτος, έκανε πρόταση γάμου στη όμορφη καθηγήτρια μουσικής, κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν σε ένα ταξίδι τους στην Αμερική!

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ξανά ο Στράτος Τζώρτζογλου αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνος του… Είναι μαζί με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα και την ξεναγεί σε μια από τις εντυπωσιακές πόλεις του πλανήτη.

O ηθοποιός ξεναγεί την αγαπημένη του,στη μαγευτική Νέα Υόρκη και εκείνη “αιχμαλωτίζει” σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές τους… Κάνουν τη βόλτα τους και όταν  φτάνουν στη γέφυρα του Μπρούκλιν, η Σοφία, τραβάει βίντεο τον αγαπημένο της με φόντο την φαντασμαγορική θέα της γέφυρας. Ο Στράτος ανάβει τσιγάρο, την κοιτάει και της λέει: “Σοφία σ΄αγαπάω. Με παντρεύεσαι”;

Και η Σοφία φυσικά απαντά: I do!

Το ζευγάρι είναι πραγματικά αχώριστο! Δεν κάνει βήμα ο ένας χωρίς τον άλλο και δίνουν καυτα φιλιά μπροστά στις κάμερες και στους φωτογράφους!

Τον Σεπτέμβριο του 2018 κάνουν “πρόβα” γάμου στην αγαπημένη τους Σαντορίνη

Ήδη σχεδιάζουν το γάμο τους που θα γίνει στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2019. Από τις αρχές Μαΐου είναι έτοιμα τα προσκλητήρια! Ο Στράτος βαθιά πιστός στο Θεό, επισκέπτεται με την Σοφία τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και παίρνει την ευχή του για τον γάμο τους . 

Παίρνει όμως και την ευχή της μητέρας του, που της έχει τεράστια αδυναμία.

Το ζευγάρι φθάνει αρχές Ιουνίου στην Κρήτη. Και ενώ είναι όλα έτοιμα για το γάμο τους, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια, δεν έχουν αγοράσει τις βέρες τους. Της αγοράζουν δυο μέρες πριν τον γάμο στην Κρήτη! 

Στις 8 Ιουνίου του 2019, ο Στράτος και η Σοφία παντρεύονται έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύτηκαν…“Το νιώθω σαν ευλογία… Μακάρι αυτή η ευλογία του γάμου μας να μπορούσε να μοιραστεί σε όλους τους ανθρώπους. Πιστεύουμε σε ένα χαμένο θεό… Τον γάμο μας τον κάνουμε για αυτή την ευλογία και το χαμένο παιδικό όνειρο από την παιδική μας ψυχή… γιατί τελευταία έχει χαθεί όλο αυτό”! είχε δηλώσει ο Στράτος για τον γάμο του στο TLIFE! O γαμπρός φθάνει στην εκκλησία μετά… μουσικής και έχοντας δίπλα του, τον γιο τους Αλκβιάδη!

Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η επί χρόνια φίλη του γαμπρού Βάνα Μπάρμπα αλλά και άλλοι 3 φίλοι τους  ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης. Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε κρητικό γλέντι στην παραλία. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Βάνα Μπάρμπα απήγγειλαν αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» ενώ ξεσήκωσε  τους πάντες να χορέψουν ο Μανώλης Κονταρός με τους μουσικούς του! 

 

Read More

And More