“Survivor”: Η εμφάνιση του… Sakis τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα;

Όταν ο απόλυτος star συναντά τους απλούς, κοινούς, θνητούς, εκεί τελειώνουν όλα… ‘Οταν ο απόλυτος star συναντά την… καρύδα, εκεί τελειώνουν και πάλι όλα… Όταν ο απόλυτος star ξαπλώνει το φιδίσιο του κορμί στη παραλία και δέχεται να περάσει κι αυτός μία… κακουχία στον Άγιο Δομίνικο, εκεί μάντεψε λατρεμένη και πάλι τελειώνουν όλα!

Χθες το βράδυ είδαμε επιτέλους το πολυσυζητημένο επεισόδιο με τον Sakis να μεταμορφώνεται κι αυτός σε… “Survivor” και να βρίσκεται στις χρυσαφένιες παραλίες της Καραιβικής, εκεί μαζί με τον Σπαλ, τον Ντάνο κι τα άλλα παιδιά!

Ο Sakis χθες θέλησε να… απομυθοποιήσει τον μύθο του και έχει ενδιαφέρον να δούμε το κατά πόσο όλες οι Ρουβίτσες αυτής της χώρας έμειναν καρφωμένες μπροστά από τους δέκτες τους, προκειμένου να μην χάσουν ούτε λεπτό αυτής της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής.

Με άλλα λόγια; Ε, ναι έχει ενδιαφέρον να δούμε σήμερα το αν η παρουσία του Sakis στον ‘Αγιο Δομίνικο τίναξε τα μηχανάκια της Nielsen στον αέρα.

Και πράγματι για ακόμα μία φορά ο τυφώνας “Survivor” τους πήρε όλους και τους σήκωσε! Το… αγριάλιτι του ΣΚΑΙ έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 52,9% και 65,4% στα νεανικά κοινά, ενώ εκεί που πραγματικά τα… έδωσε όλα, ήταν στις γυναίκες 15-24 ετών που απογειώθηκε στο 76,2%!!!

Εμ, Sakis σε… κακουχία ήταν αυτός!!!

Read More

And More