Συγκινεί η Ιλένια Ουίλιαμς: Η φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια του πατέρα της, Ρόμπερτ

Η Ιλένια Ουίλιαμς πρόσφατα πέρασε τραγικές ώρες με τον θάνατο του πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία του.

Η γνωστή παρουσιάστρια – τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες κάνει συχνές αναφορές στον πατέρα της, δίπλα στον οποίο και βρέθηκε μέχρι την τελευταία του στιγμή. Το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου η Ιλένια Ουίλιαμς αναδημοσίευσε στο instagram τη φωτογραφία που είχε βγάλει ένα χρόνο πριν την ίδια μέρα, με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της.

«Τελευταίες ημέρες ευτυχίας» έγραψε στα αγγλικά η Ιλένια Ουίλιαμς.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «After Dark» η Ιλένια Ουίλιαμς είχε μιλήσει για τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της: «Κάνεις ότι δεν το περιμένεις ποτέ αλλά το περιμένεις κιόλας. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και έπειτα. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Τα είχαμε συζητήσει όλα. Ήθελε να συνεχίσουμε τη ζωή μας και αυτό κάνουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά αυτό κάνουμε», είχε εξομολογηθεί καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά.

Read More

And More